fbpx

Красимира Кузманова роди за пръв път на 52

БТВ

Кадър БТВ

Актрисата Красимира Кузманова-Кокран сбъдна на 52 години мечтата си да бъде майка. В студиото на „Преди обед“ по bTV тя разказа за дълбоките и сложни емоции, които е изпитала по пътя към най-голямото щастие. Нейният син, който е едва на пет месеца, носи името Лео.

„Аз срещнах съпруга си на по-късна възраст. По-рано, когато е нормално тези неща да се случат, в моя живот не се случваха щастливите връзки. Бях се фокусирала върху театъра. В един момента се бях отказала, бях си казала „след като това не ми се получава, може би пътят ми е друг“, разказа актрисата пред Деси Стоянова и Сашо Кадиев.

външна реклама

Тя коментира, че българите много обичат да се месят в личния живот на хората по този въпрос, и призна, че има много предразсъдъци спрямо жените, които стават майки късно.

Красимира Кузманова разказа, че дори е мислила да осинови сама дете. „Ние тук обаче не сме с холивудските хонорари и за да имаш дете, някой трябваше да ми помага. Преди да срещна съпруга си, такъв човек нямаше“, обясни тя. Мъжът ѝ Джонатан Кокран е американски пилот, с който я запознала нейна приятелка. Красимира е много впечатлена, че преди да се разведе, летецът е станал осиновител на 7 седем деца. Той обаче също не е има собствено дете, така че двамата имали обща мечта.

Последвали 4 неуспешни опита за инвитро. „Този път никак не е лесен. Ти си на непрекъснати схеми, трябва да вземаш лекарства, трябва да бъдеш не прегледи, не можеш да кажеш „не мога да дойда днес, защото пътувам някъде“, разказа Красимира Кузманова-Кокран. Въпреки цялото натоварване, актрисата не станала повод нито веднъж да падне представление.

Театърът се оказал спасението от психически срив след всяка следваща неуспешна процедура. „Когато имах отрицателен резултат, получавах много хубави предложения в работата“, заяви актрисата, която още изпитва дълбоки емоции по този повод. След всеки неуспешен опит мъжът на Красимира просто казва: „Другия път ще стане“. Лекарят, който извършвал процедурите също ѝ давал кураж с думите: „Ти ще успееш, защото се бориш много мъжки“.

Миналата години на 9 септември актрисата се направила поредния тест за бременност, но след 4 неуспеха дори не искала да го погледне резултата. Така мъжът ѝ пръв разбрал за чудото, което е станало и научил новината за бъдещата поява на момчето Лео.

външна реклама
Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

error: Content is protected !!