fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите

Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което отпадна на полуфинал и остави доста смесени чувства в аудиторията.

От една страна, хората се радваха да видят мъж на 50 години, който е такава физическа форма. От друга – мнозина се разочароваха от поведението на един от спортните герои на страната ни. По този повод доайенът на Старейшините направи голямо признание:

„Не бях подготвен за „Игри на волята“. Дунев обясни, че изобщо не е бил готов за социалната игра и като цяло я е подценил жестоко. Физически той се подготвял около месец и половина. За тренировки обаче имал само 15-20 минути на ден, защото в същото време организирал състезанието за световната купа във Варна.

„20 години като не си правил нищо, не е лесно“, призна Краси, който за пореден път подчерта, че е влязъл в риалитито основно заради дъщеря си Никол. Дунев нямаше как да не коментира и хейта, който се изля в социалните мрежи срещу него и дъщеря му.

Никол Дунева е покрусена от обидите в социалните мрежи

„Избягвам да чета коментари, но за съжаление тя ги чете. Много грозно е… Изядох доста помия и аз. Не разбирам тези неуспели хора, които с това се занимават само“, заяви легендата на гимнастиката ни. Той обаче каза, че получава и много мили похвали. Децата пък идвали в залата му с грейнали очи, на състезания вече не можел да влезе по половин час, защото всички искат да се снимат с него.

Неволно или нарочно, Краси Дунев хвърли доста сериозно обвинение срещу друга звезда на „Игри на волята“ – Пеньо Гатевски – Гатьо. „Гатьо щеше да ми счупи кръста, след една битка дойде да ме прегърне, вдигна ме е ме залюля опасно“, коментира 50-годишният гимнастик. Той не скри, че според него легендата на Гладиаторите е искал да го контузи.

Сега се очаква отговора на Гатьо на това обвинение. Както се видя и в „Игрите“, той не изпитва особено добри чувства към Дунев. Едно от най-скандалните изказвания на Гатьо беше точно по негов адрес. Бившият командос се ядоса, че водещите все повтарят, как Дунев е защитавал честта на България пред света на олимпиада. Според  Гатьо, той е правил същото като професионален войник, но никой не признава това.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!