fbpx
Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Шеф Ангелов попари Цвети: Сваляй куртката!

Малката готвачка от Враца – Цветомира е влязла дълбоко под кожата както на шеф Ангелов, така и на повечето зрители пред екраните.

След емоциите, които преживя в епизода, от похвалите и усмивките до сълзите, кулминацията бе на финала, когато дойде време някой от участниците да се раздели с Хелс китчън.

външна реклама

Цвети бе номинирана наред с целия син отбор и шеф Ангелов реши да вдигне адреналина на присъстващите.

Цветомира, младостта не е порок, но наивността е вредна. Прекалено доверчива си, прекалено добричка, възползват се от теб такива като тях. Така няма да стане Цветомира! Сваляй куртката!

Благодаря шеф.

Цветомира, съжалявам. Не си готова, осъзнаваш ли го?

Да шеф, щом вие казвате, с треперещ глас и уплашен поглед момичето вече се сбогува с Ангелов.

Не си готова да си тръгнеш, имаме още работа с теб, изведнъж обърна настроението той, когато сълзите напираха в очите на нейните съотборници.

Ох шеф, много ви благодаря, как се уплаших!

Зрителите също се хванаха на шегата и както споделят някои от тях ситуацията е пред инфарктна.

Ако си беше тръгнала Цветомира щях да спра да го гледам.

Заради нея гледам това предаване. Уникална е!

Щях да получа инфаркт!

Олеее, помислих, че си тръгва.

Буквално гледах с отворена уста.

Абе как ще я гоните Цвети, тя е топа на това предаване.

Аз ревах бе хора, знаех че няма как да е истина.

Цветомира, научих те да готвиш, но искам да те науча и как да си голям човек. Как да пораснеш, как да вдъхваш респект, да печелиш уважение, защото го заслужаваш!

С тези думи я върна обратно при съотборниците й и състезанието за нея продължава. Участникът, който напусна бе Цанко и така сините останаха едва трима. Черните куртки очакват шестима от тях и това означава, че още един трябва да напусни кухнята на ада, но със сигурност това няма да е Цвети от Враца.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!