fbpx
Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Шеф Ангелов попари Цвети: Сваляй куртката!

Малката готвачка от Враца – Цветомира е влязла дълбоко под кожата както на шеф Ангелов, така и на повечето зрители пред екраните.

След емоциите, които преживя в епизода, от похвалите и усмивките до сълзите, кулминацията бе на финала, когато дойде време някой от участниците да се раздели с Хелс китчън.

Цвети бе номинирана наред с целия син отбор и шеф Ангелов реши да вдигне адреналина на присъстващите.

Цветомира, младостта не е порок, но наивността е вредна. Прекалено доверчива си, прекалено добричка, възползват се от теб такива като тях. Така няма да стане Цветомира! Сваляй куртката!

Благодаря шеф.

Цветомира, съжалявам. Не си готова, осъзнаваш ли го?

Да шеф, щом вие казвате, с треперещ глас и уплашен поглед момичето вече се сбогува с Ангелов.

Не си готова да си тръгнеш, имаме още работа с теб, изведнъж обърна настроението той, когато сълзите напираха в очите на нейните съотборници.

Ох шеф, много ви благодаря, как се уплаших!

Зрителите също се хванаха на шегата и както споделят някои от тях ситуацията е пред инфарктна.

Ако си беше тръгнала Цветомира щях да спра да го гледам.

Заради нея гледам това предаване. Уникална е!

Щях да получа инфаркт!

Олеее, помислих, че си тръгва.

Буквално гледах с отворена уста.

Абе как ще я гоните Цвети, тя е топа на това предаване.

Аз ревах бе хора, знаех че няма как да е истина.

Цветомира, научих те да готвиш, но искам да те науча и как да си голям човек. Как да пораснеш, как да вдъхваш респект, да печелиш уважение, защото го заслужаваш!

С тези думи я върна обратно при съотборниците й и състезанието за нея продължава. Участникът, който напусна бе Цанко и така сините останаха едва трима. Черните куртки очакват шестима от тях и това означава, че още един трябва да напусни кухнята на ада, но със сигурност това няма да е Цвети от Враца.

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

Блиц Новини
Продукцията връща Петър във Фермата

Кадри БТВ Интересен епизод предстои тази вечер. След обрата, който настъпи и Канатица станаха водещ отбор, опонентите им се опитват да изплуват от шока и стреса и да направят някакъв план как да си спечелят отново преимуществото. Предстои им много важна битка за превъзходство, където спечелилите ще имат право да …

error: Content is protected !!