fbpx

Край с Роксана: Шеф Ангелов извади сатъра в Хелс китчън

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Край с Роксана: Шеф Ангелов извади сатъра в Хелс китчън

След изгонването на Цвети от кулинарното шоу Хелс китчън, снощи вратата след себе си затвори и Роксана.

Тя бе фаворитка на шеф Ангелов в отбор „златни“ и той неведнъж си затваря очите за грешките й.

Остави я почти да прави каквото си иска, но снощи чашата преля, след като тя се отнесе много несериозно към задълженията си и закъсня за резервация.

Това стана причина и кухнята на златните да забуксува и в крайна сметка да бъдат победени.

С това решение шеф Ангелов спечели огромната подкрепа на зрителите. Тя бе най-големия дразнител с вечно пуснатите си над манджите коси и огромен маникюр. Лигавото поведение допринесе за това да не я харесват.

Ето част от коментарите:

Браво правилно взето решение тя не е кулинар не е там нейното място браво!

Правилно …пак много се забави

Браво! Лигла и с това поведение към Шеф Ангелов просто отдавна трябваше да напусне предаването!

Правилно решение, но защо никой не споменава Мира. Тя е в сянка, а върши невероятни неща. Страхотна готвачка, скромна и нещата винаги и се получават. Аз подкрепям Мира и Станислав.

Какво правят тези „звезди“ в това предаване… Толкова самочувствие, че чак да се отвратиш. А тази Роксана говори на шеф Ангелов все едно е някой от махалата. Много неприятно поведение… Единствено Емануел и Мира имат уважение, поведение и покритие!!!

Супер. Много се задържа там. Никакво уважение. Все едно се намира в махалата и разговаря с някой от тези…. Но все пак вече всичко е Ок. По добре късно отколкото никога.

Далеч съм от мисълта,че шефът не знае, кой може да готви и кой не може, просто някои хора се държат в предаването за шоуто и рейтингът на предаването,това е!

Битката се ожесточава и при черните куртки. Само на крачка от финала, никой няма право на издънки, а Васил някак изглежда не в кондиция и поглед към стоте хиляди.

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

Блиц Новини
Продукцията връща Петър във Фермата

Кадри БТВ Интересен епизод предстои тази вечер. След обрата, който настъпи и Канатица станаха водещ отбор, опонентите им се опитват да изплуват от шока и стреса и да направят някакъв план как да си спечелят отново преимуществото. Предстои им много важна битка за превъзходство, където спечелилите ще имат право да …

error: Content is protected !!