fbpx

Край с Роксана: Шеф Ангелов извади сатъра в Хелс китчън

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Край с Роксана: Шеф Ангелов извади сатъра в Хелс китчън

След изгонването на Цвети от кулинарното шоу Хелс китчън, снощи вратата след себе си затвори и Роксана.

Тя бе фаворитка на шеф Ангелов в отбор „златни“ и той неведнъж си затваря очите за грешките й.

външна реклама

Остави я почти да прави каквото си иска, но снощи чашата преля, след като тя се отнесе много несериозно към задълженията си и закъсня за резервация.

Това стана причина и кухнята на златните да забуксува и в крайна сметка да бъдат победени.

С това решение шеф Ангелов спечели огромната подкрепа на зрителите. Тя бе най-големия дразнител с вечно пуснатите си над манджите коси и огромен маникюр. Лигавото поведение допринесе за това да не я харесват.

Ето част от коментарите:

Браво правилно взето решение тя не е кулинар не е там нейното място браво!

Правилно …пак много се забави

Браво! Лигла и с това поведение към Шеф Ангелов просто отдавна трябваше да напусне предаването!

Правилно решение, но защо никой не споменава Мира. Тя е в сянка, а върши невероятни неща. Страхотна готвачка, скромна и нещата винаги и се получават. Аз подкрепям Мира и Станислав.

Какво правят тези „звезди“ в това предаване… Толкова самочувствие, че чак да се отвратиш. А тази Роксана говори на шеф Ангелов все едно е някой от махалата. Много неприятно поведение… Единствено Емануел и Мира имат уважение, поведение и покритие!!!

Супер. Много се задържа там. Никакво уважение. Все едно се намира в махалата и разговаря с някой от тези…. Но все пак вече всичко е Ок. По добре късно отколкото никога.

Далеч съм от мисълта,че шефът не знае, кой може да готви и кой не може, просто някои хора се държат в предаването за шоуто и рейтингът на предаването,това е!

Битката се ожесточава и при черните куртки. Само на крачка от финала, никой няма право на издънки, а Васил някак изглежда не в кондиция и поглед към стоте хиляди.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!