fbpx

Контузия изкара Гуспата от „Фермата“

Блиц Новини

Кадри БТВ

Откакто се изигра последният дуел между Митко Гуспата и Калин от новите надежди, зрителите не спират да коментират, дали има намеса на продукцията на „Фермата“ с цел новите да продължават напред и евентуално някой от тях да грабне голямата награда.

Това е една игра в крайна сметка и трябва с достойнство да приемаме както победите, така и загубите, сподели пред Петя Дикова Димитър Господинов – Гуспата.

На въпросът, който вълнува зрителите, откакто е изигран дуела, дали правилата са били нарушени Митко отговори:

Реално имаше ситуация, но аз апелирам към абсолютно всички и категорично заявявам, че това е абсолютно неволно. Екипът се състои от изключителни професионалисти и това е нелепа случка. Въпреки това, съм щастлив, че точно срещу мен се случи за да се опровергаят слуховете, че аз съм подбутван от продукцията.

Той разкри и тайната, която пазеше, че двубоя за него е преминал на болкоуспокояващи инжекции, но не разкри подробности, а остави това на решението на продукцията, те да решат дали ще разкрият какво реално се е случило, както на зрителите, така и на участниците в риалити формата.

Всичко е в ръцете на Иван и Андрей, обобщи мълчанието му Петя Дикова.

За това, дали идеята за мост между поколенията ще се случи в стопанството Гуспата отвърна:

Не е проблем, че те идваха, питаха, копираха нещо от хора, които наистина имат голям опит, но го правеха по един недостоен начин. Примерът за приемственост е в самата ферма, а не на арената.

С участието си исках да покажа както на моите, така и на всички деца, че с противника трябва да се отнасяме с уважение, позитивизъм, да не се отвръща на лошото с лошо. Моята цел е да дам пример, как всеки може да се справи, а не да търси съжаление, завърши Димитър.

Думите на Гуспата не убедиха зрителите обаче, че играта не е нагласена и всичко да се случва по сценарий.

Оф… то като си на болкоуспокояващи, не те боли. И трябва да дадеш максимума. Това не е оправдание. Но всеки знае себе си! Успех на двамата- единият във фермата, другият в живота. Във фермата можеш да играеш. В живота е по- добре да си себе си! Успех!

Правите зрителите на глупаци. През последните години сте показвали Гуспата отвреме-навреме, че подготвя изпитанията за дуелите и ги пробва. Видяхме го и в неговия сезон колко хъс показа. Да ми се почесва и да гледа Калин докъде е стигнал, че и той да се забърза, си е очевадно, че всички стари герои ще отпаднат в дуелите и победителят ще е от новите ненадеждни.

Сценарий и те това е. След двубоя Иван който през цялото време го плюеше грозно го целуваше по челото и го сипеше с хвалби аре стига вече театър Ивандрешко !!! С игри на волята също , на рождения ден на Джаферович Фифо първа дружка какво да гледаме вече преценете сами????

Противникът му беше по млад и силен,трябваше да избере друг и да е втори дуелист,но той го играе на чест,а не със стратегия!

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!