fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо.

„Я меморандуми, я арести…“, това коментира Златимир Йочев още след първия епизод на романтичното риалити. Началото на третия му сезон на „Ергенът“ съвпадна с най-острия сблъсък между управляващите коалиции.

През 2022-а, когато се излъчваше първи сезон на предаването, един от най-интересните епизоди беше прекъснат, за да бъде предадена извънредната новина за ареста на Бойко Борисов. Мария Цънцарова напомни, че тогава зрителите буквално подпалили електронната поща на bTV с гневни реакции, че „Ергенът“ е прекъснат. Което пък ясно показва кое вълнува хората повече и защо активността на избирателите все повече се срива.

Йочев и Цънзарова малко прекалиха с шегите по темата за „Ергенът“ и политиката и добре, че беше спортният журналист Митко Тасев да ги върне от риалитито в реалността. Той директно заяви, че ще е жалко, ако третият сезон на шоуто е като предишните два.

„Е, ти какво очакваш да видиш, нещо по-пикантно ли?“, засече го синоптичката Натали Трифонова.

„Някаква ротация, нещо по-модерно“, отвърна с усмивка Тасев.

„В момента някой седи и ни се смее за това, че се опитваме да вкараме някаква философия в „Ергенът“. Там просто трябва да седиш и да му се наслаждаваш“, обобщи спортният журналист.

Дали заради тези критични думи на Тасев или по друга причина, bTV задържаха публикуването на записа на „Тази сутрин“ на сайта си до вечерта. Това вече е обичайна практика на телевизията, когато журналистите им си позволят неудобни коментари.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!