fbpx

Колегите на Натали не я подкрепиха докрай, искат д-р Щонова да спечели „Денсинг старс“

Блиц Новини

кадри bTV

След маратонското издание от 5 часа, с които започна шоуто „Денсинг старс“, екипът на „Тази сутрин“ се появи в ефир недоспал, но доволен. Златимир Йочев, Мария Цънцарова и компания признаха, че всеки от тях е гледал колкото е успял от грандиозния танцов спектакъл.

„Аз тъкмо заспивах и чух, че след рекламите ще кажат кой отпада“, призна Злати.

Дори и да не са видели всичко, хората от „Тази сутрин“ са категорични – шоуто вече има своя победител. И това не е Натали Трифонова, а д-р Неделя Щонова. Всеки си каза собственото мнение, защо тъкмо тя трябва да спечели.

Пепи Бакърджиев призна, че тя го спечелила с крилатата си фраза от визитката си в „Денсинг старс“, която гласи „по-добре във формат, отколкото във формалдехид“.

Синоптичката Станислава Цалова пък обяви, че телевизионната лекарка на bTV вече е моралният победител в танцовата надпревара заради възторжените реакции за участието ѝ.

Д-р Щонова собсственоръчно вдигна рейтинга на танцовия формат

„Вчера получих съобщение: „Ще гледам това предаване само заради д-р Щонова“, така Мария Цънцарова допълни от своя страна картината на общото обожание към водещата на „Светът на здравето“.

Златимир Йочев пък отчете, че мнението на екипа е на принципа „нашето гардже най-сладко пее“ и пусна видео, в което д-р Щонова и Натали Трифонова заедно празнуват продължаването си в следващия кръг.

Екипът на сутрешния блок на bTV беше единодушен и за още нещо. Според всички тях журито е било с много висок критерий и оценките му са били много строги. Естествено, това е по-скоро комплимент, като се има предвид всеобщата представа, че всички формати са предварително нагласени, а журитата са само формални.

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!