fbpx

Коко и Лили разплакаха България

Блиц Новини

Кадри БТВ: Коко и Лили разплакаха България

Емоциите надделяват с приближаването на финала на селскостопанското риалити „Фермата“.

За времето прекарано денонощно заедно си станаха доста близки и дори споделят със съотборниците си най-съкровените радости и болки в живота си отвън.

За първи път „коравия“ Коко усети, че може да сподели, това което му тежи на душата и през сълзи разказа за брат си и неговата зависимост.

Брат ми е хазартнозависим. Той в момента се лекува и тръгна по добър път, но преминахме през Ада.

Със сигурност това, което споделих не бих пред хора, които не усещам, не съм обикнал и не съм допуснал до себе си. Но те ме предразполагат и аз съм спокоен да говоря с тях за всяко едно нещо.

За съжаление в днешни дни това е огромен проблем, все повече млади хора попадат в този капан.

Не чакайте да се стигне до крайно необратими процеси.

Той успя да осъзнае грешките си и в момента се лекува.

Комуникираме единствено чрез писма с него, само това е разрешено там, където е той в момента.

Лили също отпусна душата си и разкри чувствата си, насъбирани в нея и стоящи зад маската на силна жена.

Аз имах повече от 20 години брак и до последно си бях влюбена в моя съпруг, така, че не смятам, че влюбването е нещо краткотрайно. Мога смело да кажа, че аз го обичам и до този момент.

Опитвам се да прикривам тези мои чувства. Това, че него го няма тук не намалява любовта. Аз винаги го чувствам, дори в деня на неговата смърт почувствах нещо от душата му, което не мога да обясня и винаги след това съм получавала някакви знаци.

Вярвам, че той е с мен и иска да бъда щастлива. Това пък е разтърстващата изповед на Лили, която не е прежалила съпруга си.

Чувството за раздяла отключи всички тези чувства в участниците и може би за първи път те са толкова силни между хора, които се познават от едва три месеца.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!