fbpx
Блиц Новини

Снимки профили инстаграм и ФБ: Разбулват тайното завещание на Лили Иванова: Кой ще управлява богатството й

Лили Иванова е може би най-успялата българска певица.

Богатството й се измерва в любовта на народа, но не е тайна, че и личното и финансово състояние е огромно за българските представи.

И няма как да е иначе, защото Лили Иванова заслужава всичко не само заради таланта, но и заради невъобразимия труд, който влага.

За България е важно тя и нейния завет да бъде спазен. Защото Лили Иванова е България!

Важно е и кои са хората около нея, които ще бдят за нея и повелята й в бъдеще.

Много пъти са обсъждали, какво ще направи примата на българската естрада с наследството, което оставя след себе си.

И дойде време да получат отговор. Лили Иванова, която е на 84 години, създаде Фондация „ЛИЛИ ИВАНОВА“, чиято цел е „популяризиране достиженията на българската музика и култура в страната и чужбина и повишаване на тяхното ниво“, това съобщиха от екипа на певицата.

Блиц новината бе отразена от БТВ и всички национални телевизии.

Във фокуса на дейността на Фондация „ЛИЛИ ИВАНОВА“ първостепенно ще бъде съхраняване на творчеството на „най-големия български поп изпълнител за всички времена“ и опазване на името  за бъдещите поколения като творец, дал всичко за българската култура.

Лили Иванова винаги е дарявала любов на многобройната си публика и фенове и за никой не бе изненада нейното решение.

ФОНДАЦИЯТА на Лили Иванова ще акцентира именно върху популяризиране и разпространение на това огромно и безценно творчество, като неотменна част от българската културна съкровищница, включително и след нейната кончина, чрез всички възможни аудио, видео, печатни форми и носители.

Очаквано се изсипаха хиляди коментари на хора, подкрепящи и обичащи певицата, които от години й се възхищават.

Голямата Лили никога не е мислила само за себе си! Голямото и творчество и Тя ще живеят вечно чрез фондацията й – „Лили Иванова! Поклон Лили !🌺

Засега не са ясни членовете на настоятелството, което ще подпомага Лили в дейността на фондацията, но едно име отдавна гравитира около примата.

Това е нейната дясна ръка, момчето, което отговаря за всичко – Николай Недеков.

Едрият мъжага е с корени, близки до тези на Лили.

И двамата са от шуменския край.

Той обикаля страната, заедно с Валерия Велева и представят на почитателите на Лили най-новата й книга “Лили Иванова. Моят личен дневник”, която той нарече „исторически документ за България!“

Самата Велева каза наскоро по БТВ, че асистентът на Лили Иванова й е звъннал, за да напише книгата.

Когато нейният асистент ми звънна и ми показа тези дневниците и каза: Лили, иска ти да напишеш книга за тези дневници. Останах безмълвна. Когато ги отворих видях другата страна на Лили, която нейните почитатели не я познават.“, каза Велева.

Ники, винаги съм те давала за пример! Човек, който мечтаеше, а сега мечтите ти са реалност! 🍀, коментират негови приятели.

Всичко, което се отнася до Лили минава през него – концерти, организация, срещи, финанси.

Като човек, запознат и с най-дребните подробности около примата и личния й и творчески живот, логично да участва в управлението на фондацията, отговаряща за абсолютно всичко, сега и най-вече в бъдеще, когато един ден тя си отиде.

Далия отговорният млад мъж и Валерия Велева са членове на Фондацията не се знае, защото имената се пазят в тайна.

 

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!