fbpx

„Кой да знае“, „Аз обичам България“, „Ергенът“ забавляват зрителите през новата година

Блиц Новини

Кадри БТВ

Ново куизно шоу стартира в първия ден на новата година с водещ Александър Кадиев. Помощници и капитани на отбори ще са актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев, които оказа се бяха точни за интервю, но Сашко отново закъсня.

Аз дойдох на вечерно предаване и отново закъснявам. „Кой да знае“ за първи път се прави в български ефир. Нашето предаване не е за кой знае какви знания, не е като „Стани богат“. Всеки епизод е различна категория, забавни разбира се и тук се побъркваме от смях.

Много весело, изключително любопитни въпроси, брутални понякога, така определи новото шоу Милица Гладнишка. Публиката е много готина, много често ни подсказват, помагат и са много търпеливи, тъй като регламента тук е ние да спечелим колкото може повече пари за тях.

Има някои въпроси, които са почти като за „Стани богат“, каза още Милица. Много е приятно, Сашо е напълно луд, а аз искрено се вълнувам и ядосвам. Той е майстор да си измисля тъпи песни.

Освен че парите са за публиката, тук не става въпрос за класически знания, а за любопитни факти от света. Зрителите ще могат да научат нещо, които никога не сме подозирали, че са така.

 

Подобно на това шоу тръгва и през пролетта. „Аз обичам България“ не е непознато за зрителите, но ново за БТВ. Отборите отново ще се състоят от обичани популярни личности, които ще бъдат ръководени от своите капитани. Обещават и новият водещ да бъде свеж, забавен и интелигентен, но все още не е ясно кой е той.

Наред с тези любознателни риалитита през февруари стартира и романтичното такова – „Ергенът“ . Този път продуцентите са заложили на млад, амбициозен и красив предприемач, магнит за много свободни дами, но само 24 от тях ще се борят да покорят сърцето на Александър Младенов.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!