fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

5-годишният син Филип на Наталия Кобилкина и бившия ѝ съпруг Такис Дретакис още не е наясно, че родителите му са разведени. Това сподели тя в интервю за „Преди обед“ по bTV. Кобилкина разказа какъв е животът ѝ като свободна жена в Лондон.

„На всички казвам – аз съм трудна жена. Аз постоянно искам нещо“, заяви сексоложката. Мъжът до нея не било задължително да е много богат, каза още тя, като стана ясно, че вече има нов партньор.

Тя каза, че е получила предложение от мъж да живее в замъка му, но тя не се съгласила, защото трябвало да престане да работи, да остави детето си и да спре да пътува в чужбина. Кобилкина отказала. За сметка на това тя започнала да работи с повече жени, като стресът в Англия се оказал много по-малко, отколкото в България.

„Масов е в Лондон проблемът на жените, че нямат мъж, но те искат идеален. Аз им казвам, търсете нормални мъже и които ме слушат вече имат семейства и деца“, каза Наталия Кобилкина.

Тя даде мнението си защо по Коледа и Нова година много двойки се карат. „Има големи разходи и спорове за тези разходи. Има излишък на алкохол и храна и това също оказва влияние“, коментира специалистката. Кобилкина каза и каква е тънкостта жените да получат скъп подарък от мъжа си.

„Жабичките се варят бавно, не се пускат във вряла вода. Мъжете също се научават бавно. Когато той се научи да дава и вижда, че това те прави щастлива, той продължава и мозъкът му започва да работи така, че да изкарва повече пари“, така обясни Наталия Кобилкина процеса, от който и жената и мъжа извличат полза.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!