fbpx

Китодар побесня и заплаши с бой Гала и Милица

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Актьорът Китодар Тодоров се развихри в студиото на „На кафе“ по Нова телевизия и буквално заплаши с бой колежката си Милица Гладнишка. Гала също се изплаши, че редовният ѝ гост е твърде изнервен и словесната му агресия може да стане физическа.

Китодар и Милица обсъждаха в редовните си весели дебати темата „за“ или „против“ диетите. Известният със странностите си актьор подходи доста сериозно към темата и заяви, че диетата трябва да се прави с цел по-добро здраве, а не по-добър външен вид. Според него е важно да се чувстваш добре, а не как изглеждаш.

външна реклама

Гала реши да го обори с довода, че като изглеждаш добре, самочувствието ти е по-високо. В отговор обаче Котадар буквално се развика и придоби агресивен вид:

„Да изглеждаш добре е по-важно от това да се чувстваш добре, така ли стоят нещата според Гала?“, заяви актьорът в очите на водещата и тя буквално изтръпна. Милица Гладнишка се опита да овладее ситуацията, но гневът на Кито се прехвърли към нея, като я заплаши в физически отговор, ако продължи да го прекъсва.

„Ясно е, че никой не харесва Милица. Аз съм говорил с хората зад кадър и отзивите не са положителни“, така нареди набързо той колежката си. Тази прекомерна грубост все пак подсказа, че Китодар се шегува. Той продължи с черните шеги и каза на колежката си, че ако пази диети и е здрава, ще може след време да гледа тези, които я мразят, да умират, а тя ще е здрава.

Шокирани от думите му, панелистите и Гала се зачудиха каква е причината за агресията на Тодоров. Оказа се, че той се опитва да спре цигарите и затова е супер нервен.

Милица Гладнишка пък разказа собствена история с диета. На 16 години тя решила много сериозно да се посветила на лечебния глад. В резултат на това, тя отслабнала 17 кг, но пък цикълът ѝ изчезнал да 6 месеца. „Нямаше ли кой да те хване и да те счупи от бой?“, попита Китодар.

След тази реплика Гала също се уплаши от актьора. „Продължавам да те харесвам, спокойно. Но ще стоя по-далеч, не мога да посрещна следващия си гост с насинено око“,          заяви водещата.

външна реклама
Новини
Георги Аспарухов-Гунди оживява в нов филм

Кадри видео БНТ и снимка профил инстаграм Съвсем скоро на 30 юни се навършиха 50 години от смъртта на легендите на „Левски“ Георги Аспарухов-Гунди и Никола Котков. Двамата загиват при катастрофа с кола в прохода „Витиня”. Инцидентът става на 52-рия километър от София в 11.30 ч. На път за Враца …

БГ звезди
63-годишната Марта Вачкова изправи на нокти феновете си със снимки от плажа

Кадри: Инстаграм, Мартина Вачкова Голямата българска актриса Мартина Вачкова демонстрира изключителната си любов към морето. Почти през цялото лято тя постоянно публикува снимки и видеа от различни точки, където се наслаждава на заслужена почивка. Съвсем скоро – на 29 юли, дъщерята на Григор Вачков навърши 63 години. Възрастта обаче по …

БГ звезди
Гаджето на Кадиев побърка зрителите с чушка и домат

Кадри: Ивелина Чоева, Инстаграм Гаджето на Александър Кадиев – Ивелина Чоева, изненада последователите си в социалните мрежи. Тя реши да покаже как се гримира. За изненада на феновете си обаче, тя не използва познатите на всички червило, очна линия, сенки и фон дьо тен, а заложи на плодове и зеленчуци. …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!