fbpx
Блиц Новини

Кадри: „Нова телевизия“: Керана от Капките порази като мълния Мон Дьо като му каза коя е майка й

Мариян Станков-Мон Дьо от години е сред най-популярните светски журналисти, а интервютата му в „Нова телевизия“ почти винаги докарват до сълзи събеседниците му. Причината е, че той винаги е много добре подготвен за всичко случващо се около тях и с въпросите си успява да „бръкне“ в най-дълбоките места на сърцата им.

Този път обаче Станков не знаеше нещо много важно за жената, която интервюира – певицата Керана. Тя нашумя в последните години с групата си „Керана и космонавтите“. В момента 30-годишната изпълнителка, чието истинско име е Юлия Йорданова, прави фурор с представянето си в предаването „Като две капки вода“, където се справи прекрасно с повечето от падналите й се от бутона на късмета образи.

„Кой според теб заслужава да стои на стената на славата в България тези дни?“, попита я в един момент от интервюто Мон Дьо.

„Майка ми! Не знам дали си спомняте една ситуация, когато едно момиче го удари гръм и беше спасено от една жена. Тази жена е майка ми“, каза Керана, припомняйки случая от миналото лято в Приморско.

Тогава поразената от мълния бе на 18 години, а от хотел наблизо се отзовава жена, която преди да се обади на 112 й прави сърдечен масаж, с което спасява живота й.

„Така ли? Това е майка ти?“, приятно се изненада водещият.

„Да, това е майка ми“, отговори с усмивка Керана.

В този момент от интервюто по „Нова“ тръгнаха кадри от прегръдката между спасената и спасителката в болницата. „Теодора, ще се пребориш заради мен“, й казва Снежана Йорданова.

„Аз бях много изненадана колко шокирани бяха хората и как това беше станало новина“, учудено каза Керана.

„Новина е защото е нещо добро. Защото рядко в днешните времена даваме истории за хора, които помагат на други хора. Обикновено говорим за лошата страна на хората“, обясни Мариян Станков.

„Разберете, мен майка ми ме е възпитала. Аз цял живот съм я гледала да прави такива неща. И че това е станало сега публично, не означава, че не е имало страшно много други такива ситуации преди в живота и аз съм го приела това за норма. За мен не е изненадващо. Тя ми се обади и казва: „Тук знаеш ли какво стана – падна гръм и аз спасих една жена“. Аз й викам: „Как така е паднал гръм?“ Аз не бях шокирана, че майка ми е спасила човек. Аз съм я виждала да го прави много пъти. Дядо ми и друга хора, които са били около нас, тя винаги е реагирала хладнокръвно в стресови ситуации. И се изненадвам, че е паднал гръм, а не че е спасила човешки живот, защото това е норма. И още нещо, за което съм й много благодарна, е, че аз не знаех, че съществува неравенство между мъже и жени. Много късно го разбрах в живота си. Тя ме е предпазвала от това нещо. Аз съм виждала не мъж, не жена, а просто майка си – един човек, който се справя наравно с всички останали. Да, моите родители са разделени. Трябваа да кажа също и за баща ми. Той е чудесен. Той ме е научил на страшно много неща“, каза Керана.

Понататък в интервюто тя разкри, че много пъти се е влюбвала в живота си, но в момента няма мъж до себе си. „Аз винаги съм била много романтична по натура. Но може би това моето сводолюбие ми е пречило за тази концепция за любов, която имаме“, сподели певицата.


Блиц Новини
Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи

кадри bTV: Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи На водещия на “Стани богат” Михаил Билалов понякога никак не му е лесно. Особено тежко става положението, когато срещу него седне симпатична жена, която обаче даже не може да се усети, че получава помощ от него. Точно това се случи …

Блиц Новини
Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева

Кадър БТВ: Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева Противно на всеобщото мнение, че миските са разглезени красиви жени, занимаващи се единствено със себе си Нанси показа, че далеч не всички са такива. Може би никой във Фермата по БТВ не очакваше да …

Блиц Новини
БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда

Кадри БТВ: БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда Огромен гаф допусна телевизията. Отново драматична сцена във стопанството на Фермата. В понеделник вечер е дуелът между мъжете от двата отбора и както се заканиха и от двете страни, битката ще е жестока. Един срещу друг се изправят Сергей, …

error: Content is protected !!