fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ: Керана не издържа от загубата и си го върна на Владо

Според зрителите приключи най-добрият сезон на „Като две капки вода“. Насладихме се на много силни и завладяващи изпълнения от всички участници и много смях от Христо Гърбов.

Владо Михайлов стартира силно и не се отпусна нито за момент през целия сезон. Единодушното мнение е, че той е истинския победител, никой не се съмнява в това. Голямата награда лек автомобил си спечели достойно, но оказа се няма шофьорска книжка.

външна реклама

Владо трябва да изкара книжка, издаде го подгласничката му Керана.

Тя направи това, докато го прегръща в знак на почит за победата.

Факт е обаче, че Владо няма да има полза от автомобила, освен ако не го вози някой друг.

За един от последните лайвове закъсахме на магистралата и Керана ме докара, сподели и победителя.

Пред Нова Владо сподели, че е започнал вече шофьорските курсове с инструктор Добри, който търпеливо го изчаквал между ангажиментите.

Странно е актьор да няма книжка. Ще я взема и когато жена ми реши, че съм компетентен да возя децата за мен ще е удоволствие.

Ако съм на Владо на местото ще подаря колата на Керана, а пък тя да го вози от време на време, когато има нужда, предложи един от зрителите решението на проблема.

Браво, заслужена победа на Владо! И тримата финалисти бяха най-добрите, който и от тях да беше спечелил, щеше да е заслужено! Хронологично погледнато обаче Владо имаше най-много добри имитации, така че съвсем логично той да е големият победител! Браво и на Тома и Керана! Наистина силен сезон, да няма кого да оплюеш 🤣

Страхотно предаване! Браво на всички участници! Комплименти и аплодисменти на победителя! Благодаря на Маги за удоволствието!👍

За мен в това шоу няма нагласени работи всички неща които правят са страхотни най вече няма интриги което е страхотно браво ❤️👍

Появиха се обаче и коментари, че Керана е била по-добра:

Нямам нищо против Владо ,но в интерес на истината Керана тази вечер беше най добра.

Някой пусна и коментар уж, че Гала е съобщила победителя около 21 часа.

Това се оказа пълна глупост, но мнозина хора повярваха първосигнално.

„Още в 21 ч и нещо, Гала обяви че Владо е големият победител, а той още не беше дори пред асансьора……“, написа неориентирана читателка.

Оказа се, че в рекламната пауза има анонс от Гала за понеделник, където обявява, че гост ще е големия победител в Капките.

Тя обаче не казва името му изобщо.

Съобщават се е и други гости, сред които е и Вальо Танев, което звучи близко до Владо.

Вероятно това е подвело жената, която тиражира фалшивата новина.

Мнозина се вързаха и почна едно нареждане на Гала.

„Нали уж само гласуването на телевизионните зрители важи???? Как така Гала още преди шоуто знае и обявява големият победител????

Значи тези които изпращат SMS ряпа да ядат ,така ли ????

Защо тогава трябва да се „Гласува“ с смс щом предварително се знае кой е победител????“, пишат обърканите хора на гърба на Гала, която няма никаква вина.

Все пак за мнозина си беше ясно, че Владо е фаворит, тъй като по време на целия сезон нямаше слаба имитация.

 

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!