fbpx

Кенан напът да срути Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Кенан напът да срути Фермата

Един от претендентите за спечелването на този девети сезон на Фермата Петър си тръгна, но остават не по-малко интересни личности, достойни да достигнат финал.

Дуелът на неговата елиминация, бе и доста забавен заради Кенан, на когото една от битките ама хич не пасваше.

Всичките трима преди него минаха това препятствие кой по-лесно, кой с големи усилия, но кулминацията бе 115-килограмовия мъж, висящ на въжета и опитващ се да се задържи върху люлките.

Двамата водещи не пропуснаха да вкарат ироничното си и подигравателно чувство за хумор и коментираха през цялото време представянето на Кенан по един доста обиден начин.

Ще видим Кенан „летящата Панда“ дали ще бъде толкова комедиен, колкото някои букмейкъри предричат. Тук на първия ред очакват комедия, готови са.

Айдеее, малката коала, която никак не е малка, коментираше Иван старта на играча от Канатица. До 30 дни безплатно можете да го гледате. Няма такса, която не бих платил за да изгледам Кенан отново и отново.

Добре му се отразяват годините спортна гимнастика, които е тренирал, допълни Андрей. Ние водещите трябва да сме безпристрастни, но ти си много голям. Това е Кенан Варварина, за мен е важно да не се скъсат въжетата.

Дотук хубаво „браво“, сега кво правим?, коментираше си и Кенан играта. Ще го мина, ама ще мине половин час.

Смятам, че щеше да минеш трасето, но се радвам, че си жив и здрав, коментира играта Иван.

Зрителите също се посмяха с комичната ситуация, но я няма тази ирония извираща от коментарите на водещите.

Голямо люляне падна!😂🤣 Браво, Кенане!🤣

Сергей беше много забавен,но Кенан ме разби,със сълзи се смях, сладур! 😄

Напълно споделям мнението,че водещите до тук подкрепяха Елбетица и с ирония се отнасяха към Канатица!

Ох ,така се посмях с Кенан 😂 много забавен беше ! Браво за усилието ,което положи въпреки ,че знаеше ,че не е неговата битка ! 👏

Браво на Кенан за упоритостта. 👏То беше ясно, че не е битката на Кенан и няма как да я мине по-бързо. Но евала, че се опита.

Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!