fbpx

Катето Евро плаче неутешимо в ефира на БТВ

Новини
11
реклама

Кадър видео БТВ

Стана ясно, че легендарният актьор си е отишъл от инфаркт на 73 години.

„Много тежко го приех. Направо не можах да повярвам“. Това заяви Катето Евро по повод внезапната смърт на легендарния български актьор Филип Трифонов. „Беше толкова готин човек. Никога не съм го виждала да е тъжен, да плюе нещо. На мен ми носеше корени с домати да си засадя в двора, дружахме си“, коментира актрисата кончината на Трифонов пред БТВ.

„Искам да му кажа да му е светъл пътят и че се е отървал от много неща тук на Земята“, през сълзи заключи Евро. „Снощи трябваше да бъдем заедно, наш общ приятел ни покани на гости“, разкри Павел Попандов.

реклама

От думите му стана ясно, че Филип Трифонов е починал от инфаркт. „Той е трябвало да отиде в дома на нашия общ приятел. Те са го чакали. Обадил се е синът му Мартин и е казал: „Татко почина, инфаркт“. Не мога да повярвам, че това се е случило. Аз не познавам такъв друг колега, ентусиаст“, добави актьорът.

Той коментира още, че Трифонов е бил немарлив по отношение на здравето си. „Как си отиде? Това е един въпрос, който много ме измъчва и много ме нервира. Как си отиде? И защо така? Дали беше признат?“, попита той.

реклама
loading...

Ще се намери друг, който да и носи корени домати. Тя не плачи за актьора, а за корените домати.

Филип Трифонов беше добър актьор. Респект за таланта му! Отиде си момчето…

Защо станахме толкова не Гадни,не злобни,а направо черни,отмьстителни бьлгарите.Нетрябва ли да бьдем по смирени в такива болни ситуации,ей много сё изродихме,че малко ни е ковид 19.

Филип Трифонов беше добър актьор. Респект за таланта му! Отиде си момчето…

Прекрасен, актьор
.. Лек път към звездите.
Поклон. Съболезнования на близките.. Гинка б

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Забраняват 8 вида пластмаса от 1 юли

реклама Кадър видео Нова ТВ В студиото на предаването „Социална мрежа“ по NOVA NEWS гостуват Елеонора Йосифова Сдружение „За Земята“ и Вера Маркова от първия магазин с нулев отпадък. Те говорят за това как да заменим пластмасата за ежедневна употреба. „Не е достатъчно само потребителите да намалят количеството пластмаса, но …

Новини
ЦИК: Гласуваме с ръкавици

реклама Снимка pixabay „Дата 4 април дава още една седмица на ЦИК, за да вземе съответните решения за подготовка на изборите“. Тя уточни, че голямото им притеснение е за гласуването на българите в чужбина, тъй като датата съвпада с Великден за католическия свят и припомни, че затова Общественият съвет към …

Новини
Министър Ангелов: След ваксината получих тахикардия заради камерите

реклама Кадър видео Нова ТВ „Нямам завишено кръвно. Аз съм човек, който в такава ситуация… знаете – емоцията е много силна, а и когато има толкова камери срещу мен винаги се получава тахикардия и оттам се получава артетриалното наблюдаване. Д-р Валериева пак ми измери кръвното и то е 110/70“заяви здравният …