fbpx
Блиц Новини

кадри: Инстаграм/georgiandinov, sucks2beyoou, Елена Сергова: Картите Таро са хвърлени за Евгени и Валерия: Елена видя бъдещето им

Каквито и слухове да се носят около най-известната българска двойка в момента, при всички случаи е ясно, че Валерия и Евгени от „Ергенът“ здраво са се впрегнали в ангажименти.

Влюбените годеници от романтичното риалити са на гребена на вълната, но това не се отнася само за тях.

Отхвърлената от Евгени претендентка Елена също кове бъдещето си и много зрители – предимно жени, следят с огромен интерес какво върши тя, докато лекува разбитото си сърце.

Едва ли някой ще се изненада, че Елена Сергова излива душата си в дълги философски размисли в социалните мрежи.

Тя се превръща леко и неусетно в истински инфлуенсър сред себеподобните си – жени и момичета с големи изисквания, далеч не в материалната сфера.

И разбира се, такива, които търсят любов, която се различава от общите захаросани представи.

Безспорно, влюбената Елена все още страда по Евгени, но това ѝе дало необходимата настройка да се впусне в дълбините на картите таро.

Древната система да разгадаване на бъдещето и съдбата винаги я е била привличала, сподели в Инстаграм Елена.

Досегът ѝ с картите, които според някои носят знания още от Древния Египет и митичната Атлантида, бил за първи път в Лондон.

Той е свързан и приятел, в когото Елена била влюбена, но изглежда така и без да му сподели чувствата си.

Някои приятелки и фенки на Елена настояват тя да им гледа на таро, но финалистката в „Ергенът“ едва от скоро има своя собствена колода, така че едва ли е експерт.

Все пак коментарите са категорични, че няма начин Елена да не е видяла бъдещето на Евгени и Валерия.

Дано не реши да им прави и магии!

Но пък Елена разкрива и друга своя тайна.

Тя вярва в силата на думите, изречени с вяра и желание.

Затова и винаги говори с особена яснота за важните неща в живота, с надежда, че това ще помогне на съдбата да  донесе това, от което има нужда.

Елена нарича това явление „Invoke“ („призовавам“).

Интересно е, че доскоро това беше именно Евгени, който е сега с Валерия.

Така че Елена може изобщо да не се е отказала и да прави магия, за да ги раздели и да си го върне.

Тя разкрива и какво иска да ѝ се случи като намери най-сетне правилния мъж и започне да създава деца.

„Който ме познава, знае, че имам един отговор на въпроса колко деца искам – „две момчета, за да ме носят на ръце като краличка“.

Манифестирам си го тук с Invoke. Всяко нещо по реда си“, обясни многозначително Елена.

Дали пък по реда си Евгени няма все пак да избере нея някой ден?

Към момента тя показа и че е много търсена като модел на различни марки, които виждат в нея енергията на съвременната интелигентна и отворена към света и мистериите му българка.

Блиц Новини
Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи

кадри bTV: Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи На водещият на “Стани богат” Михаил Билалов понякога никак не му е лесно. Особено тежко става положението, когато срещу него седне симпатична жена, която обаче даже не може да се усети, че получава помощ от него. Точно това се случи …

Блиц Новини
Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева

Кадър БТВ: Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева Противно на всеобщото мнение, че миските са разглезени красиви жени, занимаващи се единствено със себе си Нанси показа, че далеч не всички са такива. Може би никой във Фермата по БТВ не очакваше да …

Блиц Новини
БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда

Кадри БТВ: БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда Огромен гаф допусна телевизията. Отново драматична сцена във стопанството на Фермата. В понеделник вечер е дуелът между мъжете от двата отбора и както се заканиха и от двете страни, битката ще е жестока. Един срещу друг се изправят Сергей, …

error: Content is protected !!