fbpx

Караянчева призна, че искала да се хвърли от канара в Родопите като чула думите на Борисов за нея

Новини
8
реклама

Кадър БНТ

След 3-часов дебат по отношение на исканата оставка на Караянчева от  БСП и ДПС, тя взе думата, за да опровергае мотивите на опозицията.

Може би трябваше да потъна в небитието, да изчезна може би от лицето на земята заради едно изречение по мой адрес, което предполагаемият записван категорично и многократно отрича да е казвал? Отново казвам, че много тежко приех злорадството след онази публикация, заяви от парламентарната трибуна председателят на парламента Цвета Караянчева.

Минути след речта ѝ вотът на депутатите отхвърли предложението за предсрочното ѝ отстраняване от поста, пише Офнюз.

„Признавам, че имаше моменти, в които ми се искаше да изчезна, направо да скоча от някоя канара от Родопите, както и няколко месеца по-рано по мой адрес се изсипаха трудно поносими лъжи за катастрофата, в която пострадах“, заяви още Цвета Караянчева.

реклама

Тя добави, че „депутатите от БСП и ДПС известно време имитираха цивилизованост след появата в някои медии на едни записи, чиято автентичност продължава да не е доказана и до днес. Получих много обаждания и съобщения с подкрепа от представители на повечето политически сили – не публично, разбира се. Но те ми помогнаха в един тежък за мен ден. Бях благодарна. Днес разбрах, че са били фалшиви. Жалко!“

По думите й е трудно да си жена в политиката, „както вероятно добре знаете, г-жо Нинова. Намираме неподозирана сила да продължим“.

Караянчева попита народните представители дали са чували „архаичната дума „позорище“ – зрелище, сцена? Днес българският парламент е всичко това накуп“.

„Маските паднаха и предполагаемите записи бяха използвани за оръжие от парламентарната трибуна. Къде по точно е моята вина и защо не ви чувам да искате оставките на правителствените ръководители, чуващите се в същия недоказан запис“, обърна се още Караянчева към БСП.

реклама
loading...

Независимо от решенията на парламента, независимо от „искрените “ думи на спартийците, би безрадостно в чист човешки план да подадеш оставка заради онова чувство срам и обида, а не да се оправдаваш с извинително тон!

Пълно безобразие! С какво се занимават в такъв момент нашите управници! Пълен хаос! Пълен абсурд! Интриги, интриги, недоказан запис, безобразие и искат да имаме доверие – на кого????

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
До 10 години затвор за превоз без разрешение приеха на второ четене депутатите

реклама Изображение гугъл мапс Строги наказания предвиждат депутатите за превоз на пътници без съответния лиценз или разрешение. Въпреки възраженията на опозицията, текстовете минаха на второ четене в Народното събрание, пише Флагман. Който извършва обществен превоз на пътници без разрешение, регистрация или лиценз, които се изискват по нормативен акт или акт …

Новини
Площад в Якоруда се срути 2 месеца след ремонт, но кмета чака ново порше

реклама Снимка официален сайт на ДПС За поръчка на нов, скъп и суперлуксозен автомобил от кмета на бедната община Якоруда, Нуредин Кафелов, сигнализира Струма. През февруари кметът е поискал от ОБС обновяване на автомобилния парк, тъй като автомобила, който използва в момента администрацията „Фолксваген Пасат” е с пробег над 500 …

Новини
Развлекателният бранш против затваряне на дискотеките

реклама Снимка pixabay Взетото решение за затваряне на барове, дискотеки и нощни заведения възмути дълбоко артистите от най-слушания музикален бранш. При затварянето през пролетта те излязоха на протест, защото тази мярка ги оставя без препитание за дълго време. Те не вярват, че ограниченията са за две седмици. Естрадните изпълнители пък …