fbpx
БГ звезди

Снимки инстаграм: Капките му объркаха брака: Кремена Халваджиян е напът да изгони мъжа си

Един от най-успешните български продуценти безспорно е Маги Халваджиян. Той е докарал до върха не един или два формата и изглежда всичко, с което се захване е успешно.

 

Сподели, че голямата му любов е киното, но и реализацията в телевизията е доста успешна. Маги каза за себе си, че е толкова вманиачен във това, което прави, че е коствало едва ли не брака му.

външна реклама

Аз в къщи имам дванадесет телевизора и киносалон имам, обичам телевизията. Единствено на двора нямам, но виновна за това е Кремена. Заплаши ме с развод ако и там сложа телевизор. Причината за добре свършената работа е страстта, това е ключа. Аз така и гледам телевизия.

За да се задържиш с години с едно предаване винаги трябва да има промени, дори и минимални. Всичко коства много усилия, отстрани погледнато е лесно.

Маги сподели, че почти всички във семейството са успешни хора, той единствено е най-популярен.

Но това е постигнато с много работа и страст към това, което прави.

Жена ми имаше благоразумието да го осъзнае, не ме е карала да избирам между работата е нея макар това да е много трудно.

Аз липсвах по цели дни и нощи.

Дори с цената на доста жертви от негова страна успя да направи успешни, както ги изброи той двадесет и четири предавания като “Като две капки вода”, “Господари на ефира”, “Х фактор”, “Пълна промяна”, “Море от любов”, “Имаш поща”…

И това съвсем не е всичко, той продължава да търси новото, интересното, което да забавлява зрителите. Вече единадесет сезона Капките са на върха и това е може би един от най-гледаните формати и винаги очакван с нетърпение.

Дори зрителите се възмущават когато по някакви причини не се излъчва поредната порция смях в неделя.

С голямо нетърпение очакваме да видим следващите превъплащения на участниците в най-българската вечер, когато те ще пеят в дует със самите звезди.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!