fbpx
БГ звезди

Снимки инстаграм: Капките му объркаха брака: Кремена Халваджиян е напът да изгони мъжа си

Един от най-успешните български продуценти безспорно е Маги Халваджиян. Той е докарал до върха не един или два формата и изглежда всичко, с което се захване е успешно.

 

Сподели, че голямата му любов е киното, но и реализацията в телевизията е доста успешна. Маги каза за себе си, че е толкова вманиачен във това, което прави, че е коствало едва ли не брака му.

Аз в къщи имам дванадесет телевизора и киносалон имам, обичам телевизията. Единствено на двора нямам, но виновна за това е Кремена. Заплаши ме с развод ако и там сложа телевизор. Причината за добре свършената работа е страстта, това е ключа. Аз така и гледам телевизия.

За да се задържиш с години с едно предаване винаги трябва да има промени, дори и минимални. Всичко коства много усилия, отстрани погледнато е лесно.

Маги сподели, че почти всички във семейството са успешни хора, той единствено е най-популярен.

Но това е постигнато с много работа и страст към това, което прави.

Жена ми имаше благоразумието да го осъзнае, не ме е карала да избирам между работата е нея макар това да е много трудно.

Аз липсвах по цели дни и нощи.

Дори с цената на доста жертви от негова страна успя да направи успешни, както ги изброи той двадесет и четири предавания като “Като две капки вода”, “Господари на ефира”, “Х фактор”, “Пълна промяна”, “Море от любов”, “Имаш поща”…

И това съвсем не е всичко, той продължава да търси новото, интересното, което да забавлява зрителите. Вече единадесет сезона Капките са на върха и това е може би един от най-гледаните формати и винаги очакван с нетърпение.

Дори зрителите се възмущават когато по някакви причини не се излъчва поредната порция смях в неделя.

С голямо нетърпение очакваме да видим следващите превъплащения на участниците в най-българската вечер, когато те ще пеят в дует със самите звезди.

Блиц Новини
Бивша актриса направи страхотна игра в „Стани богат“, но приятел я спря за огромна сума

Кадри: БТВ Много силна игра в „Стани богат“ направи Веселина Вранчев. Тя е завършила театрално изкуство и драма, а в момента работи като маркетинг мениджър в световна марка за спортни облекла. Живее във Великобритания със съпруга си Петър, който й бе жокер от публиката в студиото. Усмихнатата дама се затрудни …

Блиц Новини
Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден

кадри bTV: Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден Куп глупости изсипаха рано сутрин на Никулден в ефира водещите на bTV. Крак повлече полузаспалия Пепи Бакърджиев, който мислеше за празника, но и за колегата си Димитър Тасев, когото трябваше да включат на живо от САЩ. Спортният журналист …

Блиц Новини
Статуетката на „Мастършеф“ мина през чаршафите на Лора, преди да я връчат на Марианна

кадри bTV, Инстаграм/Лора Асенова Сезонът на „Мастършеф“ може да е свършил, но страстите около него не стихват. И е много вероятно да се разгорещят още повече заради скандална снимка в Инстаграм на най-обсъжданата участничка – Лора. Миската, която директно призна, че е имала флирт със съдията в предаването шеф Кустев, …

error: Content is protected !!