fbpx
БГ звезди

Снимки инстаграм: Капките му объркаха брака: Кремена Халваджиян е напът да изгони мъжа си

Един от най-успешните български продуценти безспорно е Маги Халваджиян. Той е докарал до върха не един или два формата и изглежда всичко, с което се захване е успешно.

 

Сподели, че голямата му любов е киното, но и реализацията в телевизията е доста успешна. Маги каза за себе си, че е толкова вманиачен във това, което прави, че е коствало едва ли не брака му.

Аз в къщи имам дванадесет телевизора и киносалон имам, обичам телевизията. Единствено на двора нямам, но виновна за това е Кремена. Заплаши ме с развод ако и там сложа телевизор. Причината за добре свършената работа е страстта, това е ключа. Аз така и гледам телевизия.

За да се задържиш с години с едно предаване винаги трябва да има промени, дори и минимални. Всичко коства много усилия, отстрани погледнато е лесно.

Маги сподели, че почти всички във семейството са успешни хора, той единствено е най-популярен.

Но това е постигнато с много работа и страст към това, което прави.

Жена ми имаше благоразумието да го осъзнае, не ме е карала да избирам между работата е нея макар това да е много трудно.

Аз липсвах по цели дни и нощи.

Дори с цената на доста жертви от негова страна успя да направи успешни, както ги изброи той двадесет и четири предавания като “Като две капки вода”, “Господари на ефира”, “Х фактор”, “Пълна промяна”, “Море от любов”, “Имаш поща”…

И това съвсем не е всичко, той продължава да търси новото, интересното, което да забавлява зрителите. Вече единадесет сезона Капките са на върха и това е може би един от най-гледаните формати и винаги очакван с нетърпение.

Дори зрителите се възмущават когато по някакви причини не се излъчва поредната порция смях в неделя.

С голямо нетърпение очакваме да видим следващите превъплащения на участниците в най-българската вечер, когато те ще пеят в дует със самите звезди.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!