fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ: Камелия Тодорова в Черешката си каза всичко за опита, шеф Манчев я посече

Нова телевизия ни припомня най-атрактивните участници в „Черешката на тортата“.

Ред беше на чаровната Камелия Тодорова, която посрещна гостите си с доста импровизирано меню.

Още при пазаруването тя загатна, че ще издаде тайни от интимния си живот.

Уменията в кухнята са свързани с умения в интимния живот, каза опитната 69 годишна дама.

Козуначена торта с тайна съставка, зелена салата по грузински с червен боб и ястие от арабските страни, което озадачи доста готвач като шеф Манчев.

В него Камелия набута всичко, което намери из кухнята и това не се хареса хич на перфекциониста Манчев.

Похвалих те преди малко и сега започваме да правим буламачите. Картоф, ориз, куркума въобще не си отива. Това е минало покрай френската кухня. Готвиш нещо средно между кюфтета по чирпански и винен кебап.

В тази манджа има какво ли не.

Сред гостите бяха политоложката Таня Буруджиева и бившата приятелка на Антон Хекимян репортерката на Нова тв Василена Гръбчева.

За човек, който готви цял живот, очаквах много повече. Салатата и десерта ти се получиха, но основното беше една наистина тотална импровизация. Надявам се гостите да останат доволни.

Доста критики отнесе от него музикалната ни икона, но гостите пък я похвалиха за старанието. И вечерята не мина съвсем гладко. Камелия пропусна да сервира основно на един от гостите и се наложи Буруджиева да поправи тази грешка.

Зрителите също застанаха на страната на Камелия Тодорова и нападнаха Манчев заради прекалено високите му изисквания. Все пак това не са хора професионалисти в кухнята, в повечето случаи готвят така, както у дома си.

Манчев е такъв бастун – това могло, онова не могло. Понякога шеймва участниците, че готвят “манджурляци”, понеже не се побират в неговата концепция за гурме кухня, а всъщност не може да знае дали и колко е вкусно.

Прекрасна сте, хареса ми какво направихте в кухнята.

Най добрите рецепти в света са се получили от импровизации. Да се представи нещо изненадващо и различно е истинско предизвикателство.

Днес почти в целия свят се правят неочаквани комбинации,измислят се нетрадиционни ястия,за които е най важно харесват и да са вкусни!

Превзета била, не поканила вкъщи, …, е, вечерята ѝ се получи, беше интересно, имаше хубава атмосфера.

И на мен много ми хареса, защото Камелия Тодорова е голяма джаз певица.

Колкото и обидни неща да напишете, тя си остава Камелия. Трябва да се научим да ценим хора като нея според мен.

Блиц Новини
Евтим Милошев: Проблем със замърсяването има само на „Кранево – централен“

Проблемът със замърсяването на плажната ивица и вода около Кранево удря по имиджа на българския туризъм. Макар замърсяването да е локално от начина на разпространение на информацията може да пострада цялото Черноморие. Служебният министър на туризма Евтим Милошев опита да обясни проблема в студиото на „Здравей, България“. До 2-3 дни …

Блиц Новини
Трудно разпознаваеми фалшиви столевки се завъртяха в обращение

Кадри Нова ТВ Българската народна банка предупреждава за широкото разпространение на фалшиви столевки. Тревожно е нараснал броя на фалшивите пари, а в същото време много трудно за редовия българин е да забележи нередност в парите, с които оперира. Според данните на БНБ за първото тримесечие на миналата година засечените фалшиви …

Блиц Новини
Рая Пеева мечтае за бебе

Кадри Нова ТВ Рая Пеева е актриса, която набира все по-голяма популярност с работата си, а не само като партньорка на Явор Бахаров. За най-съкровените си мечти и това, което се крие зад фасадата разказа пред Мариан Станков – Мон дьо.   В живота много искам да се видя като …

error: Content is protected !!