fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ: Камелия Тодорова в Черешката си каза всичко за опита, шеф Манчев я посече

Нова телевизия ни припомня най-атрактивните участници в „Черешката на тортата“.

Ред беше на чаровната Камелия Тодорова, която посрещна гостите си с доста импровизирано меню.

Още при пазаруването тя загатна, че ще издаде тайни от интимния си живот.

Уменията в кухнята са свързани с умения в интимния живот, каза опитната 69 годишна дама.

Козуначена торта с тайна съставка, зелена салата по грузински с червен боб и ястие от арабските страни, което озадачи доста готвач като шеф Манчев.

В него Камелия набута всичко, което намери из кухнята и това не се хареса хич на перфекциониста Манчев.

Похвалих те преди малко и сега започваме да правим буламачите. Картоф, ориз, куркума въобще не си отива. Това е минало покрай френската кухня. Готвиш нещо средно между кюфтета по чирпански и винен кебап.

В тази манджа има какво ли не.

Сред гостите бяха политоложката Таня Буруджиева и бившата приятелка на Антон Хекимян репортерката на Нова тв Василена Гръбчева.

За човек, който готви цял живот, очаквах много повече. Салатата и десерта ти се получиха, но основното беше една наистина тотална импровизация. Надявам се гостите да останат доволни.

Доста критики отнесе от него музикалната ни икона, но гостите пък я похвалиха за старанието. И вечерята не мина съвсем гладко. Камелия пропусна да сервира основно на един от гостите и се наложи Буруджиева да поправи тази грешка.

Зрителите също застанаха на страната на Камелия Тодорова и нападнаха Манчев заради прекалено високите му изисквания. Все пак това не са хора професионалисти в кухнята, в повечето случаи готвят така, както у дома си.

Манчев е такъв бастун – това могло, онова не могло. Понякога шеймва участниците, че готвят “манджурляци”, понеже не се побират в неговата концепция за гурме кухня, а всъщност не може да знае дали и колко е вкусно.

Прекрасна сте, хареса ми какво направихте в кухнята.

Най добрите рецепти в света са се получили от импровизации. Да се представи нещо изненадващо и различно е истинско предизвикателство.

Днес почти в целия свят се правят неочаквани комбинации,измислят се нетрадиционни ястия,за които е най важно харесват и да са вкусни!

Превзета била, не поканила вкъщи, …, е, вечерята ѝ се получи, беше интересно, имаше хубава атмосфера.

И на мен много ми хареса, защото Камелия Тодорова е голяма джаз певица.

Колкото и обидни неща да напишете, тя си остава Камелия. Трябва да се научим да ценим хора като нея според мен.

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!