fbpx

Камелия коли и беси във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

След снощният дуел във „Фермата“ Камелия категорично победи Нина и стана рекордьор по победи на арената. Досега Хепи Ванче бе на върха с четири победи, но дори тя помогна на Камелия да я изпревари, тъй като е една от петте надвити от болярката.

Нина не бе никаква пречка и само разходи Камелия по арената. Доста слабо се представи в битките и единствено точката, която взе на алманаха я отсрами. При жените нещата вече са ясни. Останаха трите финалистки, които ще видим в събота и които ще се борят за зрителски вот. Сега е ред на мъжете и се очертава дуел между Иван със сигурност и може би Финци, това ще определи Камелия, която е временен фермер в момента.

външна реклама

Коментарите на зрителите са разнородни. Някои от тях болярката от Търново успя все пак да спечели на своя страна, но сякаш множеството все още й няма доверие, въпреки завоя който направи да се покаже в по-добра светлина. Вижда се, че прави опити да бъде по-толерантна, сдържана, пази се пред камерите, но от всички коментари струи една тънка ирония, без значение за кого говори и това дразни.

И 10 пъти да победи на дуел, пак ще си е същата злобна и отвратителна! Непрестанна да се изтъква,аз по трудния начин, аз, аз. Много си вярва, че тя ще спечели.

Пилците се броят на есен. От коментарите за Камелия виждам, че повечето са отрицателни. Това ще се отрази и при гласуването на финала.

Победи злобата и нагласените дуели в името на подобрения рекорд. Това ли искат да рекламират опосумите? Злобата и лъжата ли са изконните български ценности, които толкова са застъпени във фермата?

И десет дуела да спечели, ще си остане злобно и неприятно същество, за което се надявам никой няма да гласува, освен близките й!

външна реклама
БГ звезди
Вълна от съпричастност: Български звезди се обединиха в помощта си към Турция и Сирия

Кадри: Инстаграм Вълна от съпричастност обхвана звезди от българския шоубизнес след силните земетресения с магнитуд 7,8 и 7,5 по Рихтер, които нанесоха сериозни поражения в Турция и Сирия и доведоха до няколко хиляди жертви. Те използваха социалните мрежи, в които призоваха последователите си за подкрепа. Куп известни личности публикуваха своите …

БГ звезди
Елен Колева реве неутешимо: Онова нещо ще се случи и тука, въпрос на време е

кадри Фейсбук/Елена Калевска Актрисата Елен Колева записа видео, на което плаче от мъка за загиналите и пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия. През сълзи и разтреперан глас тя призова българите да се променят, да изпитват съпричастност и да направят каквото могат, за да помогнат в трагедията на съседите ни. …

Блиц Новини
Държавата ще казва истинските цени на храните в интернет

кадри Нова нюз/Pixabay Служебният премиер Гълъб Донев обяви, че държавата създава система за следене на цените на дребно както в големите вериги, така и в малките квартални магазинчета. Правителството обмисля да направи специален сайт, в който да се публикуват реалните цени на основните най-необходими продукти. Донев подчерта, че ще се …

error: Content is protected !!