fbpx

Камелия и Аксения са напът да си издерат лицата във „Фермата“

БТВ

Кадри БТВ

Отборният дух в новите надежди съвсем изчезна. След категоричната победа на Аксения над Мирела, започнаха обвинения помежду им, кой е виновен за този резултат. Почти всички обвиниха фермера Калин затова, че послуша Хепи Ванче и не я прати на арената. Камелия директно го заклейми за създалата се ситуация.

Времето навън е точно такова, каквото е нашето настроение – студено, тъжно, усеща се липсата на Мирела. Няма го този смях, глъч и усмивка когато се събуди. Осъзнах, че тя е била много важна част и от отбора и от мен самата.

външна реклама

Дотук бе положителният коментар на Камелия и веднага обърна плочата срещу Аксения:

Никой няма да обвини Калин, че той е виновен, но всички си го знаем. Тъжно ми е, че не само защото нея я няма, а че човек като Аксения остана по-дълго от нея. Лично аз не мисля, че тя заслужава да остане във „Фермата“.

По злоба и негативизъм може да се мери единствено с Иван, който също сипе обвинения наред.

Камелия умира от завист и злоба, че Акси се внедри без проблем в новия отбор и там е желана и уважавана. Тя за това не ходи вече там, защото злобата я заслепява, а не, че Акси говори против нея. Тъй наречените *печени* в тоя отбор да не се услушват като мишки в трици, а да се изявяват на арената. А и Камелия се пръсна от яд, че въпреки изричното напомняне на Калин да прати Ваня на дуел той не и угоди.

Иван Евгени и Камелия най злобните и отвратителни хора в отбора.Те съсипаха отбора.Как може да има толкова злобни хора ?Като се обединят двата отбора тези тримата ще усетят какво е да си ратай.

Във Фермата новите надежди ни показват утре какви хора може да ни управляват.И при тях виждам,че всеки гледа личният си интерес, а не за отбора. Млади пък много злобни ,особено Иван,Евгений и противната Камелия. Това са бъдещето на България ,жалко. И в парламента са такива.

Аксения отново улучи Камелия в десятката. Иска да отстрани силните без бой и цялото разделение в отбора е резултат от това.

 

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!