Калин Вельов обясни защо иска да е депутат от ГЕРБ: Каузата ми е гласът на музикантите да се чува

Новини
1
реклама

снимка: Фейсбук

Най-новият депутат от ГЕРБ – музикантът Калин Вельов – обясни защо влезе и иска да остане в парламента като депутат, съобщи OFFNews.

„Аз не съм политик! Аз съм музикант с последователна позиция и мнение. Каузата, за която се боря от години, е гласът на музикантите и цялата артистична гилдия да се чува по високите етажи на властта в държавата. Убеден съм, че единственият начин това да се случи е да имаме представители в изпълнителната и законодателната власт, която гилдията да разпознава и да комуникира и решава проблемите си чрез тях“, пише Вельов във Фейсбук.

Не претендирам нито да съм перфектен, нито – най-подходящият или най-добрият, допълва той и пише, че интересът му към „тази материя“ е от 2012 г., когато с колеги учредяват „Българска музикална асоциация“.

Взел решение да „се хвърля смело“ въпреки „трудния и съвсем неблагоприятен момент“ по две причини: да оправдае доверието на хората, които са гласували за него през 2017 г., и да се опита да е максимално полезен на артистичната гилдия у нас.

„Не мога да виня тези от вас, които не ме подкрепят. Слушам внимателно мнението ви и вярвам, че не е лично в голяма степен. Но се надявам да разберете, че това все пак е шанс за всички нас да имаме глас сред управляващите и то точно в момент, когато много от колегите ни са на протестите. Дали ако бях един от тях на площада, това щеше да доведе до някаква разлика? Дори и да е така, аз не мога да изневеря на себе си и на позицията, която имам от 8 години. И продължавам да съм убеден, че тя ще доведе до положителен резултат за гилдията. Времето ще покаже дали съм прав или греша. Във всеки случай, последствията от решенията ми ги понасям само и единствено аз“, пише Вельов.

Моля, ако не можете да ми помогнете да направя нещо добро за всички ни, поне не пречете и не убивайте ентусиазма – призовава музикантът.

 

реклама
loading...
1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Бойко Борисов: Засега да, правителството остава в този формат

реклама Кадър видео ФБ Засега да, правителството остава в този формат. Вижте, всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог, когато има нормално мислещи политици, които вземат предвид мнението на другите. Това коментира пред журналисти премиерът Бойко Бойков, който инспектира строежа на магистрала „Хемус“, пише …

Новини
1
Доган вдига сватба

реклама Снимка ФБ, пресцентър ДПС Голяма сватба ще се вдигне в сараите на Ахмед Доган. Единственият син на почетния председател на ДПС ще встъпи в брак със своята половинка – Памела Жейнова, пише novini.bg. Демир Доган и дъщерята на популярният футболен импресарио Николай Жейнов живеят на семейни начала вече близо …

Новини
Народ.бг: Бойко Борисов се крие в монтанското село Расово

реклама Любопитна статия публикува известният със сензационните си материали за властта сайт Народ.бг, която обаче не се позовава на официални източници. Бойко Борисов и Иван Гешев са в обострени отношения, които изданието определя като „война“. Според сайтът двамата почти са стигнали почти до бой при лют скандал във вторник в …