fbpx

Кака Лара: Преживях страх и ужас заради диагнозата рак

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Акстрисата Лазара Златарева, по-известна като Кака Лара премина през много тежки и трудни моменти през годината. Сблъска се с новината, която никой не иска да чуе, а именно диагнозата рак.

„Месец май се оказа едно голямо приключение и едно истинско пътуване. Буквално беше влакчето на ужасите. Спомням си, че месецът започна с преглед на 2 май. След това трябваше спешно да отида на ядрено-магнитен резонанс, като въобще не очаквах, че ще се стигна до там. Мина се през категоричната диагноза, че това е рак и човек трябва да си смени приоритетите в ежедневието“, разказа Лара Златарева в студиото на „Събуди се“.

Тези шокиращи новини сриват всички, които са ги чули, дори и иначе винаги позитивната актриса. И сега споменът за този период изкарва сълзи в очите и, дори и след като всичко е зад гърба й и знае, че е напълно здрава.

При всички случаи, мисля, че ако не бях попаднала в ръцете на лекари като доцент Седлоев и доктор Спиридонов, нямаше да мога да издържа на цялата тази лудост. Но в крайна сметка се стигна до там, че най-сигурният вариант е операция и, когато премине всичко това, да сме сигурни, че всичко вече е наред. Диагнозата след операцията се оказа псевдо ангиоматоза. Общо взето финалът на тази история е положителен, но много поучителен. Днес вече съм по-добре - по-скоро психически, защото физически минах през това изпитание, но психически беше много натоварващо, наистина заради тази шантава диагноза, сподели актрисата.

Освен, че тя преминава през това, вижда и хилядите жени, стресирани и чакащи пред кабинетите, страха в очите им и малката надежда, че това ще се окаже лош сън. Тази присъда е много тежка и заради слабата осведоменост на хората каква точно болест е и, че вече има много по-добри методи на лечение и повече излекувани. Даде съвет към близките на човек чул тази новина:

Не гледайте съжалително и стресирано, сякаш това е смъртна присъда, мислете положително и давайте кураж, и без това е много трудно да се преживее шока.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!