fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия: Кака Анелия побърка нежно Тома преди Капките: Браво на жена ти

Поп фолк звездата Анелия се появи в компанията на Тома в съботния сутрешен блок на Нова телевизия и се държа доста свойски с него през целия разговор.

Той беше по повод предстоящата поява на двамата като дует в “Като две капки вода”.

външна реклама

Тома пък слушаше и изпълняваше всичко, което му каже “кака” му. Рокаджията явно е решил да се подчинява на поп фолк легендата, с надежда тя даде всичко от себе си, за да стигне до заветната победа в шоуто за имитации.

Първо реших, че ще бъда Анелия”, призна чистосърдечно Тома, който доста се успокоил, че всъщност ще трябва да влезе в кожата на Миро, за да изпълни с певицата прочутия им дует.

Анелия пък изсипа поредица от комплименти за рокаджията. “Той е много добър певец. Като пепеше песен на Шиниъд О’Конър вокалът му беше наистина като на жена”, похвали тя рокаджията. Певицата призна също, че тя не може да влиза така в чужда роля.

Веднага след това Анелия коментира отношенията на Тома с жена му. “Добре те зарежда тя, имаш добро електричество”, коментира поп фолк легендата. Тя добави, че за мъжете това е много важно.

“Жените могат без мъже, но мъжете не могат без жените”,

коментира Анелия и буквално изкомандва Тома да поздрави от ефира жена си, която тя очевидно много харесва.

За себе си тя разказа, че е в много хубав момент в живота си, година и половина след началото на новата си любовна връзка. “Сега е периодът на напасване, приемане на различията”, обясни певицата.

Оказа се също, че Анелия има какво да каже не само за семейството на Тома, а и за изборите, които прави в кариерата си.

След като той разказа, че има нова песен с големия Румен Бояджиев от ФСБ, тя не се сдържа и пак се намеси с коментар: “Така трябва да правиш, да работиш само с най-добрите. Аз понякога се радвам да намеря някой млад талант и да му помогна да се оформи, но така е по-добре”, обясни наставнически тя.

През цялото интервю Анелия постоянно хващаше Тома я за ръката, я за рамото, а той се правеше, че не забелязва и предпочиташе да се усмихва на камерата и да прави забавни физиономии.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!