fbpx
БГ звезди

кадри bTV, YouTube/Fiki: Как се става милионер в България? Фики каза тъжната истина

Фики призна, че хората обичат „мазни кючеци“ и това е причината да ги прави.

След първия си рок концерт, който направи Фики Стораро преди време, той си мислил, че вече е приключил с чалгата. Обратът в репертоара му обаче така и не се състоял. “Почна една поредица от кючеци, при това от най-мазните, чак аз се изненадах”, това призна с усмивка певецът в интервю за Диана Любенова по bTV.

Обяснението му, че е почнал да прави още по-хард поп фолк, беше просто – предпочитанията на публиката. Фики беше категоричен, че по-голямата част от феновете му си искат ориенталските ритми. Той обясни, че няма как да не уважи техните предпочитания, защото между него и публиката има голяма обич.

“Не мислех, че такава простотия ще стане хит”, призна искрено Фики за популарното напоследък парче “Чупки в кръста”. Той разказа, че парчето, което има почти 30 милиона показвания в YouTube, е било първоначално нещо като пълнеж за програмата му. В момента обаче то е международен хит, познат даже и в САЩ.

Фики разказа, че от една страна музикалните му корени са в семейството му от шуменското село Струйно, от което произхождат много народни музиканти. Такива са били и неговите предци, с които той много се гордее.

Първото голямо признание за таланта му обаче идва с песни на Стиви Уондър и Васил Найденов.

Именно с техните изпълнения на 16 години той бил едно от петте български деца, които участват в международен хора, пял на церемониите на Олимпийските игри в Лондон.

Фики е сигурен, че синът му Тони Стораро – джуниър ще задмине по успех и него, и прочутия си дядо, чието име носи. Детето вече показвало музикалния си талант и буквално пулсирало в ритъма на всяка музика, която чуе.

Синът на Тони Стораро разказа, че е израснал по кръчмите, където баща му го водел от малък, за да го научи на отношение към публиката. Всички разбрали, че Фики ще стане поп фолк звезда, като видели как още като малък гледа танцьорките по масите, разказа певецът. По-късно Тони Стораро дал и друг урок на сина си. За 18-ия му рожден ден му подарил много луксозна кола, но платил само първата вноска. Това накарало Фики да се амбицира и сам да си изработи парите за автомобила, който е вече отдавна изплатен.

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!