fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ

Александър Кадиев се изуми от история, разказана от братя Аргирови в предаването „Преди обед“.

външна реклама

„Вчера отивам да си измия колата и шефът на автомивката ми казва – какво ще правя, не мога да намеря хора за работа. Знаеш ли колко пари им давам на тези, които мият колите? 3000 лева и не мога да намеря хора, които искат да работят и да работят качествено“, разказа Светослав Аргиров.


„Моля?“, шокира се Деси Стоянова, а Кадиев побърза да помоли да го свържат. „Ами ние ще работим там. Я го питай – събота и неделя. Искаш ли Деси да ходим да мием коли? Че то има лекари, които не взимат толкова“.

Аргиров добави, че случката е от квартал „Лозенец“ в София. „Уж земята пренаселена, а няма хора за работа“, констатира той.

Брат му Благовест пък разказа история от живота си в Норвегия: „Като живеех в Осло и исках да си направя апартамента ми казаха – трябва да чакаш две години за майстори. Дойдоха накрая латвийци и литовци, питам няма ли норвежци? „Ооо, те норвежците не се занимават с това“, ми отговориха“.

Квартетът в студиото на БТВ обсъди и факта, че от вчера жителите на света са 8 милиарда, но природните ресурси започват все по-малко да стигат. По думите им, стандартът на живот в различните страни е в двете крайности. „Презадоволени сме. Хората, които имаме, не ценим достатъчно това, което имаме, защото не можем да си представим какво е да нямаш“, каза Стоянова.

Светослав Аргиров пък разказа, че е бил в Занзибар, където хората живеят доста зле. Благовест добави, че по-рано една кола всеки я е карал поне 10-15 години. „Сега като мине гаранцията и почва да се разваля, купуваш си нова. Телевизорите също – нов, нов, нов. Човешката лакомия няма граници. Това ме притеснява мен“, констатира той.

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

БГ звезди
Такова нещо не се е случвало в „Стани богат“! Дразнител побърка Билалов

Кадри: БТВ Нещо изключително рядко се случи в излъчения тази вечер епизод от „Стани богат“. Водещият Михаил Билалов се ядоса заради случващото се в студиото. Той дори стана от стола си и тръгна към участника тази вечер – Димитър Петров, около който постоянно кръжеше муха. външна реклама Още при първото …

БГ звезди
Патрашкова с подробности за насилника над Диана Димитрова

Кадри: Фейсбук – Диана Димитрова, „Нова телевизия“, „Инстаграм – Кристина Патрашкова“ Журналистката Кристина Патрашкова разкри подробности около случая с актрисата Диана Димитрова. Тя посочи, че явно знае кой точно е насилникът. външна реклама Припомняме, че преди дни тя публикува пост, в който твърди, че по време на снимки преди пет …

error: Content is protected !!