fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ: Юристката Ирина игра страхотно в „Стани богат“, но Билалов я попари

Много силна игра в „Стани богат“ направи корпоративният юрист Ирина Василевска. Вчера тя стартира участието си и отговори на първите седем въпроса без да използва жокери.

външна реклама

Така днес играта на обичащата да пътува и мечтаеща да бъде учител в Африка жена продължи с питане за 2000 лева: „Бащата на коя съвременна знаменитост е адвокат, който защитава О. Джей Симпсън в делото за убийството през 1995 г.?“

Тук вариантите бяха Тейлър Суифт, Ким Кардашиян, Хари Стайлс и Кание Уест. Ирина попита публиката, 58 процента от която посочи Кардашиян, тя й се довери и това се оказа верният отговор.

Следващият въпрос бе „Кой водопад не е на границата между две държави?“ Василевска трябваше да избира измежду Анхел, Ниагара, Игуасу и Виктория. Тя поиска жокер „50:50“, компютърът остави Анхел и Игуасу в играта, а участничката посочи първия вариант, който се оказа правилен.

Последва въпрос за 5000 лева, като интересното е, че тя не пожела да заключи сумата като втора сигурна. „Коя „ръка“ или комбинация от карти ще победи останалите в игра на покер?“, я попита Михаил Билалов, а изборът бе между „Каре аса“, „Тройка“, „Фул хаус“ и „Роял Флъш“.

Василевска разкри, че е играла покер преди време и поразсъждава върху отделните опции. Тя реши да рискува и без да се обади на приятел се спря на „Роял Флъш“.

Това се оказа верен отговор и така тя продължи към 11-и въпрос.

Василевска реши все пак да заключи 10 000 лева като втора сигурна сума, а питането бе следното:

„Кой е последният английски крал, загинал в битка, и първият, на когото е направена ДНК експертиза?“ – Чарлс I, Ричард III, Хенри VIII или Джордж VII. Участничката реши да звънне на приятел – Руслан Жечков от Париж.

Той обаче каза, че няма никаква представа за верния отговор и така Василевска тряваше да се оправя сама. Тя също нямаше идея кой може да е отговорът.

„Какво правим, виждам как ти се рискува“, подкани я Билалов.

„Много ми се рискува. Казвам „Джордж VII“, отговори му участничката.

„Смела жена“, похвали я Билалов, но след това я разочарова, че верният отговор е Ричард III, и така тя си тръгна с едва 500 лева. „Това беше показно за рискова игра“, констатира Билалов за представянето й.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!