fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ: Юристката Ирина игра страхотно в „Стани богат“, но Билалов я попари

Много силна игра в „Стани богат“ направи корпоративният юрист Ирина Василевска. Вчера тя стартира участието си и отговори на първите седем въпроса без да използва жокери.

Така днес играта на обичащата да пътува и мечтаеща да бъде учител в Африка жена продължи с питане за 2000 лева: „Бащата на коя съвременна знаменитост е адвокат, който защитава О. Джей Симпсън в делото за убийството през 1995 г.?“

Тук вариантите бяха Тейлър Суифт, Ким Кардашиян, Хари Стайлс и Кание Уест. Ирина попита публиката, 58 процента от която посочи Кардашиян, тя й се довери и това се оказа верният отговор.

Следващият въпрос бе „Кой водопад не е на границата между две държави?“ Василевска трябваше да избира измежду Анхел, Ниагара, Игуасу и Виктория. Тя поиска жокер „50:50“, компютърът остави Анхел и Игуасу в играта, а участничката посочи първия вариант, който се оказа правилен.

Последва въпрос за 5000 лева, като интересното е, че тя не пожела да заключи сумата като втора сигурна. „Коя „ръка“ или комбинация от карти ще победи останалите в игра на покер?“, я попита Михаил Билалов, а изборът бе между „Каре аса“, „Тройка“, „Фул хаус“ и „Роял Флъш“.

Василевска разкри, че е играла покер преди време и поразсъждава върху отделните опции. Тя реши да рискува и без да се обади на приятел се спря на „Роял Флъш“.

Това се оказа верен отговор и така тя продължи към 11-и въпрос.

Василевска реши все пак да заключи 10 000 лева като втора сигурна сума, а питането бе следното:

„Кой е последният английски крал, загинал в битка, и първият, на когото е направена ДНК експертиза?“ – Чарлс I, Ричард III, Хенри VIII или Джордж VII. Участничката реши да звънне на приятел – Руслан Жечков от Париж.

Той обаче каза, че няма никаква представа за верния отговор и така Василевска тряваше да се оправя сама. Тя също нямаше идея кой може да е отговорът.

„Какво правим, виждам как ти се рискува“, подкани я Билалов.

„Много ми се рискува. Казвам „Джордж VII“, отговори му участничката.

„Смела жена“, похвали я Билалов, но след това я разочарова, че верният отговор е Ричард III, и така тя си тръгна с едва 500 лева. „Това беше показно за рискова игра“, констатира Билалов за представянето й.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!