кадри bTV, Фейсбук/ Станислав Недков
И най-здравословната храна може да се превърне във вредна, ако не е приготвена както трябва, това обясни бившата телевизионна водеща и депутат Юлияна Дончева в ефира на bTV. Тя представи свой нов роман, посветен на духовния аспект на преминаването на известният туристически маршрут Ком – Емине. Заедно с това обаче тя сподели и своите рецепти за правилно хранене, на които са посветени предишни нейни книги.
Дончева съветва да се четат внимателно етикетите на продуктите, защото те са твърде завоалирано написани. „Когато пише „растителна мазнина“ те в никакъв случай не е зехтин, както се надяваме, а по-скоро палмово масло“, коментира тя.
Съпругата на кандидата за президент Станислав Недков – Стъки каза също, че в дома им има продукти като бяло брашно и бяла захар, които не преминават прага и това правило се спазва от цялото семейство. „От едно опитване на вредна храна няма да ти стане нищо, проблемът е натрупването на вредните съставки при честа употреба“, каза още Юлияна Дончева.
С диети едва ли ще поумнее.