fbpx

Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

Блиц Новини

кадри bTV

Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал.

Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек е имал прекрасни моменти и с нея, и с другите две финалистки. „Сега виждам, че към всяка от трите е имал истински чувства, но не знам дали е било любов”, коментира тя в „Тази сутрин” по bTV.

Стюардесата каза също, че до последно е била влюбена в Ергенът, но сега си дава сметка, че това вероятно е било резултат от изолацията, в която е била по време на предаването. Майката на Йоана, която не хареса особено Алек, ѝ казала, че се радва, че тя не е победителката, защото той не е подходящият мъж за нея.

Третата в класирането в любовното риалити коментира също, че е разочарована от това, че други участнички са принизявали с думи професията до „сервитьорка в самолета”. Йоана заяви, че това е много обидно, защото стюардесите са много повече от това.

„Спасявала съм човешки живот в небето, въпреки че в такава ситуация няма много какво да се направи, защото ние не сме истински лекари”, разказа тя.

Йоана обясни и защо е атакувала словесно Магдалена, очевидната фаворитка на Алек. Тя заяви, че тя е прекрасна жена и винаги може да си намери мъж, без значение, че е над 30. В тази връзка коментарът, че Маги „гони последния влак” е имал друг смисъл.

„Маги се държеше неестествено влюбене още преди да е опознала Алек”, заяви Йоана. Тя разкри също, че след „Ергенът” си е дала почивка от емоциите и затова до нея няма мъж в момента.

 

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!