fbpx

Ясновидецът на Гала: Следващият катаклизъм ще е свързан с астероид

Новини
2
реклама

снимка: Нова телевизия, архив

Темата на тази година е икономическата криза. От април постепенно животът ще започне да се нормализира. Летен туристически сезон у нас ще има. Това са част от предсказанията на мистика Божидар Караджов, известен като един от 10-те предсказатели в света.

„В световен план темата за свободата на движение, забраните и ограниченията на ежедневието ще бъде актуална до пролетта на 2022-а година. Годината ще е дъждовна, ще има и снеговалежи. Това ще се отрази на земеделието. Ще има добра реколта от пшеница, царевица, слнчоглед. Земетресения ще има в Румъния и Гърция. У нас ще се усетят слабо“, допълва визията си за близкото бъдеще гадателят.

Според Крадажов предстоят политически протести през есента в Русия, а Путин скоро ще се оттегли в сянка. Новият президент на САЩ Байдън няма да изкара пълен мандат, но не по политически причини, а след това „конците“ на властта в Америка ще се дърпат от жена.

Следващият катаклизъм ще е свързан с астероид, който ще премине около Земята и ще доведе до смущения в електронната мрежа по целия свят. Това ще стане до 2029 години, предсказва Божидар Караджов. Неговият съвет към политиците е да обърнат голямо внимание на човешкия фактор, защото той е най-важен.

реклама

„Коронавирусът няма да изчезне, но броя на новозаразени ще намалее. Пак повтарям, че от април постепенно ще се завръщаме към нормалността. Нови изследвания ще докажат, че в ядрото на клетката придобития имунитет е доста по дълготраен у пациенти, които са преболедували COVID-19. Моят професионален съвет е много внимателно да се прецизира дали да се прави ваксинация при хора, които са прекарали болестта. Руската ваксина също е много добра“, каза още Караджов.

Прогнозата на гадателят за предстоящите избори в България сочи, че пет политически партии и коалиции ще влязат в новия парламент. Новото Народно събрание обаче няма да изкара пълен мандат. В бъдещото Народно събрание ще са ГЕРБ, „Има такъв народ“, БСП, ДПС и коалиция около „Да, България“. Партията на Слави ще привлече най-много гласове от чужбина и ще се бори за втора политическа сила.

„Кармично най-правилно е изборите да се проведат на 16 май“, пророкува Божидар Караджов.

реклама
loading...

Чудите се какви гадател да превличете за да сте актуални.
Четете БИБЛИЯТА

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Д-р Грошев: Изкарали сте Ковид, ако имате усещате нарушено обоняние, слабост, кашлица и задух

реклама илюстрация Pixabay Четири са признаците, които могат ясно да покажат, че сте прекарали коронавирус. Това заявява д-р Сергей Грошев, цитиран от zdrave.to.  Те важат особено за тези, които са изкарали леко заболяването. Според лекаря, човек лесно може да обърка настинката с коронавирус. Основни признаци на болестта обаче се запазват дълго …

Новини
Намериха 17-годишното момиче Макбуле от Нови пазар

реклама Снимка: ОДМВР – Шумен Момичето, което беше пуснато за издилване преди няколко дни е намерено. Това е 17-годишната Макбуле Ешреф. реклама Днес, 15 януари, е предадена на родителите й. Била е при нейни познати. В добро здравословно състояние е. реклама loading…

Новини
Учените откриха нов вид по-малки антитела наречени „нанотела“, ефикасни и срещу мутации на вируса

реклама Снимка pixabay „Нанотелата“, както е отбелязано в проучването, са по-малки от класическите антитела, поради което те по-добре проникват в тъканта и могат да бъдат произведени в големи количества. Авторите на статията успяват да комбинират нанотела в потенциално ефективни молекули, които едновременно атакуват различни части на вируса SARS-CoV-2, пишат MedicalXpress …