fbpx

Яни и Лилия Семкова от „Фермата“ влудиха зрителите на БТВ

Блиц Новини

Снимки профили инстаграм

Последните участници в селскостопанското риалити „Фермата“ продължават да поддържат връзка помежду си и са в добри отношения за разлика от предишни сезони, в които разделението се случи още по време на участието им.

По профилите в социалните мрежи се вижда, че често са заедно и се интересуват за останалите.

Най-голям интерес предизвикаха обаче Лили и Яни и слуховете, че двамата са заедно след края на предаването. Яни публикува снимки с жената до него, която поразително прилича на Лили Семкова и доста хора се заблудиха, че това е тя. Но двамата приемат това с чувство за хумор и дори се пошегуваха, като публикуваха снимка на която са заедно.


Само луксът ни липсва Лилка. Трябва повече да дойм пчелите, написа Яни към фотоса, а Лили загатна шеговито, че е имало нещо между тях.

Това доведе до объркване сред феновете на двамата, част от които се питаха това истина ли е или не.

Не разбирам… Заедно ли сте или не???

Знаех си че на снимката не и Лили просто клюка, усъмни се друг почитател на Яни.

Но самият той запазва мълчание и е видимо доволен от догатките и любопитството, което досега не е задоволил да потвърди или отрече за връзка с Лили.

Двамата сте много хубава двойка!

Господ знае как да събира хората,бъдете здрави и щастливи!

Ще има да меси мекички

Един за друг…и двамата симпатяги и големи душички ❤️ и трудолюбиви бе

Янка натискай….сватбата е готова…ще се пие ракия 😍

Лили също е дълбоко в интригата и тя си мълчи за истината, само от време на време подклаждат интереса към себе си с пускане на някоя съвместна снимка.

 


БТВ
Билалов стана и си тръгна след този отговор в „Стани богат“

Кадри: БТВ Изключително добра игра в „Стани богат“ направи Стефанка Бънкова. Тя бе представена като търговски представител в международна компания, като има и три издадени книги със стихове и разкази. Жената мина безпроблемно през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева, а инерцията й продължи и при следващите. …

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

error: Content is protected !!