fbpx

Яни и Лилия Семкова от „Фермата“ влудиха зрителите на БТВ

Блиц Новини

Снимки профили инстаграм

Последните участници в селскостопанското риалити „Фермата“ продължават да поддържат връзка помежду си и са в добри отношения за разлика от предишни сезони, в които разделението се случи още по време на участието им.

По профилите в социалните мрежи се вижда, че често са заедно и се интересуват за останалите.

Най-голям интерес предизвикаха обаче Лили и Яни и слуховете, че двамата са заедно след края на предаването. Яни публикува снимки с жената до него, която поразително прилича на Лили Семкова и доста хора се заблудиха, че това е тя. Но двамата приемат това с чувство за хумор и дори се пошегуваха, като публикуваха снимка на която са заедно.


Само луксът ни липсва Лилка. Трябва повече да дойм пчелите, написа Яни към фотоса, а Лили загатна шеговито, че е имало нещо между тях.

Това доведе до объркване сред феновете на двамата, част от които се питаха това истина ли е или не.

Не разбирам… Заедно ли сте или не???

Знаех си че на снимката не и Лили просто клюка, усъмни се друг почитател на Яни.

Но самият той запазва мълчание и е видимо доволен от догатките и любопитството, което досега не е задоволил да потвърди или отрече за връзка с Лили.

Двамата сте много хубава двойка!

Господ знае как да събира хората,бъдете здрави и щастливи!

Ще има да меси мекички

Един за друг…и двамата симпатяги и големи душички ❤️ и трудолюбиви бе

Янка натискай….сватбата е готова…ще се пие ракия 😍

Лили също е дълбоко в интригата и тя си мълчи за истината, само от време на време подклаждат интереса към себе си с пускане на някоя съвместна снимка.

 

външна реклама


БГ звезди
Появи се снимка от спалнята на Натали Трифонова и пощури България

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Снимка от спалнята с Натали Трифонова бе достатъчна, за да промени напълно деня на хиляди български мъже Синоптичката и водеща на светско предаване по bTV Натали Трифонова винаги е била като магнит за мъжките очи. Не по-малка предизвикателство са нейните снимки в социалните мрежи за тези, които …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева не издържа пред Милица: Майка ми си отиде в ръцете ми

Кадри: БТВ Изключително емоционално премина гостуването на Милица Гладнишка в предаването „Животът по истински случай“ в ефира на БТВ, с водещ нейната колежка Алекс Сърчаджиева. Актрисата разказа за много загуби в семейството й, които са я водили до големи сривове. Първата загуба преживява през 2007 г., когато губи баща си. …

Блиц Новини
Пам от Ергенът: Габи и Елисавета прекалиха

Кадри БТВ Пламена е една от най-коментираните участнички в романтичното риалити „Ергенът“ както вътре от участничките, така и сред зрителите. Тя е единствената дама в шоуто, която не влиза в рамки и стереотипи на така нареченото модерно течение сред фолк средите и инфлуенсърите. Наднорменото тегло и липсата на силикони и …

error: Content is protected !!