fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ: Яна Маринова, спри се: Ще загубиш всичко заради Капките, призова зрител!

Яна Маринова е напът да разруши имиджа си с участието си в Капките и трябва сериозно да се замисли.

Финалът на шоуто за имитации „Като две капки вода“ наближава. Битката на върха е люта, където фаворити са Владо и Тома, но веднага след тях идва и изненадата на сезона – дуетът Ралица и Димо. Отлично се справя със задачите и Дара Екимова, както и Христо Петков.

От дъното на класацията не могат да се отлепят обаче Яна Маринова и Христо Гърбов. Докато вторият като комедиен актьор, макар без певчески данни забавлява публиката и на всеки епизод очакваме превъплащенията му.

Яна Маринова не показва някак дори и актьорските си умения, за глас да не говорим.

Усеща се, че Яна не е в свои води в шоуто и на моменти преиграва в опит да компенсира с някаква актьорска игра, но трудно се получава.

Коментарите в мрежата са хиляди по тази тема. Ето малка част от тях:

Всеки път се въздържах, но този път не мога!!! Изключително вулгарно поведение! Невероятно плоски уж, шеги! Разочарована съм! Толкова хубаво мнение имах! Ужасно празно самочувствие! Дано да четете коментарите и да се поучите, госпожо Маринова! Много безотговорно отношение към образите и много нескопосани изпълнения! Жалко! Жалко!

Напълно неадекватна на моменти.

За мен лично дори самият й глас не е приятен за слушане, камо ли за пеене…това както и да е, но поведението й не ми харесва изобщо .

Съжалявам журито, трябва всеки път да си смучат от пръстите какво аджеба да кажат за това ,, невероятно,, изпълнение на Яна. Потрес пълен! Мъчение е да я слуша човек.

Защо, защо трябва да провокирате негативно търпението и удоволствието на зрителя?! Потресаващо изпълнение, но още повече се изненадвам на самочувствието й.

Абсолютна излагация…заслужено е последна!Иначе много нагла и надменна!

Няма да спра да се чудя защо е поканена? Може би им е трябвал сигурен човек за последното място.

Лека светлина в края на тунела съзряха някои зрители след последното й изпълнение, които наистина в сравнение с предишни поне можеше да се отгатне кого имитира.

Амииии… 🙄Добре е сякаш, бива🙄 То каквото и да направи не е добре, ама този път май наистина повече ѝ се получи… Тъй де… 😒

Въпреки това Яна Маринова си е Яна Маринова и тя не се отказва.

Колкото повече епизоди от „Като две капки вода“ минават, толкова по-ясно става, че Яна Маринова участва в шоуто на олимпийския принцип – по-важно е участието, отколкото класирането. Въпреки певческите ѝ провали в шоуто, тя е може би единствения участник, който се опитва максимално да активизира почитателите си да го гледат.

Актрисата през цялото време показва неща зад кулисите на „Капките“ и по този начин прави още по-любопитни хората, които се чудят дали имитациите си заслужават вниманието им.

Широката душа и професионалната етика на Яна Маринова е причината тя единствена сред другите участници да покаже, като не най-важната, то една от най-важните фигури в продукцията.

Става въпрос за майстора на грима Яна Додова. Маринова е просто възхитена от нея, особено с чудесата, които съименничката ѝ направи за нея покрай имитацията на Келис, и сподели това във Фейсбук:

„Сама не мога да се позная! Благодаря ти,  адашче Яна! Художник, артист и супер крейзи мацка. Да сме повече такива, нестандартни, не добре (както ме нарече една госпожа:), но винаги даващи добра енергия и отказващи да позволят на кофти хората да ни мачкат.“

Яна призна също, че изпълненията на колегите ѝ в последния епизод на шоуто за били наистина много впечатляващи.

„Обичам „Като две капки“ вода заради възможността аз специално да се забавлявам от сърце, но и за възможността да видите колко талантливи български артисти има!“, написа Маринова.

Без изглед за победа, тя явно вече напълно се е отпуснала напълно и просто иска да извлече максималното от много лица, които трябва да покаже пред публиката.

Яна Маринова напомня и нещо много важно – телевизионните зрители да посещават и концертите и спектаклите на своите любимци на живо, където на усетят цялата дълбочина на тяхното изкуство. Не на последно място, изпълнителите разчитат на това, защото въпреки хубавите хонорари за участие в шоу като „Капките“, животът им остава зависим от продажбата на билети.

Блиц Новини
Евтим Милошев: Проблем със замърсяването има само на „Кранево – централен“

Проблемът със замърсяването на плажната ивица и вода около Кранево удря по имиджа на българския туризъм. Макар замърсяването да е локално от начина на разпространение на информацията може да пострада цялото Черноморие. Служебният министър на туризма Евтим Милошев опита да обясни проблема в студиото на „Здравей, България“. До 2-3 дни …

Блиц Новини
Трудно разпознаваеми фалшиви столевки се завъртяха в обращение

Кадри Нова ТВ Българската народна банка предупреждава за широкото разпространение на фалшиви столевки. Тревожно е нараснал броя на фалшивите пари, а в същото време много трудно за редовия българин е да забележи нередност в парите, с които оперира. Според данните на БНБ за първото тримесечие на миналата година засечените фалшиви …

Блиц Новини
Рая Пеева мечтае за бебе

Кадри Нова ТВ Рая Пеева е актриса, която набира все по-голяма популярност с работата си, а не само като партньорка на Явор Бахаров. За най-съкровените си мечти и това, което се крие зад фасадата разказа пред Мариан Станков – Мон дьо.   В живота много искам да се видя като …

error: Content is protected !!