fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, Фейсбук/Яна Маринова: Яна Маринова не издържа след Капките, изкара си го на една жена

Използвайки максимално шума около представянето си в “Като две капки вода”, актрисата Яна Маринова става все по-известна в социалните мрежи.

Тя използва това за да рекламира непрестанно турнетата си по сцените в страната с театралните постановки, в които участва.

външна реклама

Нов анонс за гостуване на представлението “Спусък” предизвика интересен диалог във Фейсбук.

В кратко видео Маринова обяснява, че пиесата разкрива греховете и пороците на хората, които се смятат за част от елита.

Тези думи предизвикаха много остра реакция на един от последователите на актрисата.

Неговата реакция пък доведе до това самата Маринова да отговори, при това също доста остро и да обясни какво има предвид:

 

Интересното в този коментар е, че Яна е в позицията на кучето от поговорката, което хапе ръката, която го храни.

Голяма част от славата ѝ се дължи на шоу програми и сериали по телевизията, тоест и тя е част от това, което зрителите “смучат” през екрана.

Но явно актрисата има по-различно мнение за собствените си изяви.

Яна Маринова реагира доста остро на жена, която коментира под публикацията, че актрисата е “гола вода”, може би по повод певческите качества, които показва в “Капките”.

Любимката на хиляди българи директно отвърна на удара на жената.

Тя заяви, че казано от такива като нея, думите звучат като комплимент.

Някои от феновете на Яна Маринова определено са ръба на нормалното, или поне на добрия вкус.

“Харесва ми тази твоя рошавост. Ако реша да те погаля, пръстите ми неминуемо ще се оплетат в нея”, коментира един от феновете на актрисата, очевидно доста предразположен от разрошената ѝприческа.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!