fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, Фейсбук/Яна Маринова: Яна Маринова не издържа след Капките, изкара си го на една жена

Използвайки максимално шума около представянето си в “Като две капки вода”, актрисата Яна Маринова става все по-известна в социалните мрежи.

Тя използва това за да рекламира непрестанно турнетата си по сцените в страната с театралните постановки, в които участва.

Нов анонс за гостуване на представлението “Спусък” предизвика интересен диалог във Фейсбук.

В кратко видео Маринова обяснява, че пиесата разкрива греховете и пороците на хората, които се смятат за част от елита.

Тези думи предизвикаха много остра реакция на един от последователите на актрисата.

Неговата реакция пък доведе до това самата Маринова да отговори, при това също доста остро и да обясни какво има предвид:

 

Интересното в този коментар е, че Яна е в позицията на кучето от поговорката, което хапе ръката, която го храни.

Голяма част от славата ѝ се дължи на шоу програми и сериали по телевизията, тоест и тя е част от това, което зрителите “смучат” през екрана.

Но явно актрисата има по-различно мнение за собствените си изяви.

Яна Маринова реагира доста остро на жена, която коментира под публикацията, че актрисата е “гола вода”, може би по повод певческите качества, които показва в “Капките”.

Любимката на хиляди българи директно отвърна на удара на жената.

Тя заяви, че казано от такива като нея, думите звучат като комплимент.

Някои от феновете на Яна Маринова определено са ръба на нормалното, или поне на добрия вкус.

“Харесва ми тази твоя рошавост. Ако реша да те погаля, пръстите ми неминуемо ще се оплетат в нея”, коментира един от феновете на актрисата, очевидно доста предразположен от разрошената ѝприческа.

Блиц Новини
Цънцарова се скара на Насар, но шампионът не се огъна

кадри bTV Водещата на „Тази сутрин“ Мария Цънцарова се скара на Карлос Насар за това, че не протестира открито срещу федерацията по щанги, която бави заплатите на целия национален отбор. Шампионът се опита да обясни, че това положение се приема за нормално от тежкоатлетите ни, понеже и предишната година е …

Блиц Новини
Симона се спаси от напускане на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Повтаря се някак сценарият от миналата година в Хелс китчън. Врачанката Цвети сякаш се прероди в Симона, която върви по нейните стъпки засега. Разликата е, че миналогодишната участничка имаше поне бегла представа какво е кухня, докато при Симона въобще не е така, тя е едно бяло платно, …

Блиц Новини
Ученик прави истински фурор в „Стани богат“

Кадри: БТВ 18-годишният Димо Стоянов показва страхотни знания в „Стани богат“. Той отговори на няколко въпроса за четирицифрени суми за секунди, без да ползва жокер. В излъчения тази вечер епизод ученикът от Електрото в Бургас бе представен от Ники Кънчев по следния начин: „Планът му е да завърши в националния …

error: Content is protected !!