fbpx

Известна психоложка изтръпна от тортите с МОЧА: Притеснена съм!

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Снимки от парти на торта с украса като нарязания Паметник на съветската армия станаха голям хит (или анти-хит) в социалните мрежи. Лакомството, консумирано с възторг от противниците на монумента доведе до политическо напрежение, но беше заклеймено като скандално и от много обществени фигури извън властта.

Една от покъртените от гледката на тортата МОЧА, както я наричат някои, беше известната психоложка Ани Владимирова. За нея това е не просто проява на лош вкус, а нещо повече. „Емоционалното състояние на хората, които са поръчали тези торти и са се снимали с тях е притеснително“, това е нейното професионално мнение. Тя говори по темата в „Пресечна точка“ по Нова телевизия.

Според Владимирова, подобно поведение е доста инфантилно. „Те се държат като дете в сладкарница“, коментира незрелия според нея акт психоложката.

На същото мнение беше и журналистът и пионер на частното радио у нас Петър Пунчев. Според него пък появата на тортата с парчета от паметника в глазурата, е грозно, но и недалновидно. Според него подобна обида към обществото не е имало от началните години на демокрацията в България.

Пунчев подчерта, че самият той е противник на паметника, но също така е ходил и разглеждал статуите в музея на социалистическото изкуство, където трябва да отидат нарязаните фигури, като се реставрират. „Там има големи творби на големи български творци“, подчерта той с огорчение от скандалните торти.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!