fbpx
Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

Играта на участниците в този сезон на Хелс китчън доста напредна и взаимоотношенията им стават все по-взривоопасни. Непрекъснати кавги има не само сред дамите. Мъжете не отстъпват по нищо и използват всякакви похвати да изпъкнат и да бъдат забелязани. Това далеч не е само в границите на готварските им умения.

Вместо да покажат за какво точно са отишли там, участниците се отплеснаха да уреждат лични сметки помежду си пред очите на зрителите.

Конфликтът между сладкарката Стефани и новодошлата в отбора на Червените Михаела съвсем не е единствения. Двете се захапаха още на резервация, продължиха и в караваните пред очите на останалите. Този спор изкара така изкара извън равновесие Стефани, че тя изпусна жестоко нервите си, като дори си позволи да нанесе щети в спалнята на женския отбор. Резултатът бе изкъртена врата на спалнята, в която няма дори легла.

Мъжете опитват да я карат по-кротко и там сред тях основния дразнител се явява Чоткин. Но в събитията, които предстоят, не се вижда неговата намеса този път.

Ако нямаше камери да си припаднал за няколко секунди, тръгна със заканите срещу Нинов иначе кроткия Митко. Искаш ли да се пробваме?

Ще направя някоя беля, аз се усещам, треперя, ще направя някоя глупост, репликира и Нинов.

Не ме занимавай повече с твоите глупости, защото ще стане по-лошо, отвърна Митко и опита да предотврати зараждащия се жесток конфликт между двамата.

Балък, обиди го Нинов и какво последва ще видим в епизода тази вечер.

По думите на шеф Светла става ясно, че нещо много неприятно се е случило с участниците, но какво точно и какво ще последва от този изблик на емоции предстои да видим.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!