fbpx
Блиц Новини

кадри Фейсбук/Яна Маринова: Изтекоха кадри с Яна Маринова с вдигната блузка и пощуриха България

Странно видео се появи на страницата на 44-годишната Яна Маринова във Фейсбук.

Актрисата пак показа, че като иска да направи нещо, няма кой да я спре. Това е ясно от участието й в Като две капки вода по Нова тв.

На новите кадри любимката на публиката е полегнала под слънцето на поляна край пътя и яде череши.

Тя е оголила торса си, а една от черешите е сложила в пъпа си.

Веднага снимките станаха блиц новина в българските сайтове.

Какво точно става в това видео разяснява женски глас зад кадър.

“Ако не знаете, това е Яна Маренова”, обяснява разказвачката.

Ситуацията е част от турнето на представлението “Спусък”, което тези дни гостува в Германия. Както става ясно, всички са спрели и чакат Яна да си изяде черешите и то точно в това положение. Действието се развива край аутобана между Щутгарт и Мюнхен.

Самата Яна дава друго обяснение – транспортното средство на актьорите е закъсало и докато се търси решение на ситуацията, тя е решила да се наслади на слънчевите лъчи и сладките сезонни плодове.

Миналата седмица Яна пощури България със снимки от плажа по бански.

Интересно съвпадение е, че за втори път напоследък актрисата коментира “магистралната” тематика в социалната мрежа. Преди дни тя си пусна снимка, на която е поседнала на едни от каменните блокове на ул. “Граф Игнатиев” в София.

“Трябва да се заработва, няма как… По-добре в центъра, отколкото на околовръстното”, коментира на шега Яна Маринова. Закачливата ѝ реплика предизвика водопад от послания от верните ѝ фенове, които най я обичат, когато е провокативна.

От последните публикации на Маринова личи, че тя доста се е забавлявала по време на малкото германско турне. Има и свидетелства, че освен за щуротии, Яна и колегите ѝ са намерили време и за музеи, галерии и други културни занимания.

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!