fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Изтърва хиляди левове: Лесен въпрос за много пари спъна отличен играч в Стани богат

Играч с много разнообразни занимания и дипломи и по политология и по геодезия и картография направи много запомнящо се участие в “Стани богат”.

Александър Янакиев спечели 10 000 лева, но можеше да си тръгне с двойно повече, ако не беше се отказал на въпрос, който почти беше разгадал.

външна реклама

Още в четвъртък той направи силно впечатление със знанията си и бързото преминаване през въпросите. Играта му продължи много сигурно и в петък, когато той имаше сигурна сума от 3000 лева и цели два неизползвани жокера.

След това обаче въпросите станаха по-трудни и предимството на картографа политолог започна бързо да се изпарява. С мисъл и късмет обаче Янакиев продължи във все така добро темпо да качва стъпалата към заветните 100 000. Едно от силните му попаденията беше, че позна къде са измислени бънджи скоковете – в университета в Оксфорд.

Макар и да не знаеше верният отговор, играчът успя да съобрази правилно, че по време на социализма кръстът на паметника в местността Околчица е бил заменен с петолъчка.

“Защото е най-лесно”, коментира по този повод водещият Михаил Билалов. Този път направи впечатление, че макар той определено да симпатизира на играча, даже и не направи опит за подсказване.

Най-запомнящият се момент от играта обаче настъпи на въпроса за 20 000 лева.

Участникът веднага се сети, че американската траш група “Металика” има песен, наречена “За кого бие камбаната”. “Даже се сещам за мелодията”, каза Александър Янакиев.

Той обаче просто се отказа да мисли и реши да си тръгне с 10 000 лева.

След това обаче той даде грешен отговор и се оказа, че правилно е преценил да не поема риск.

Много зрители обаче се изумиха, че той се предаде твърде лесно, тъй като можеше лесно да стигне до правилния отговор с разсъждения. Други пък бяха възмутени, че толкова лесен въпрос се е паднал за сума от 20 000 лева.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!