fbpx
Блиц Новини

Кадри БТВ: Разкриха как свършва Ергенът: Победителката е неочаквана

Наблюдателни зрители са убедени, че вече знаят как свършва риалитито и коя е победителка.

Едно от момичета май се изпусна с пост в мрежата, който даде ясна насока каква ще е развръзката.

външна реклама

Събитията в романтичното риалити „Ергенът“ стават все по-драматични, колкото финала наближава.

Засега някак се очертават две фаворитки за сърцето на Евгени и той по никакъв начин не накланя везните към която и да е от тях.

Останалите вече изглеждат като фон на този етап от играта.

Битката между Елена и Валерия е за това, коя ще надделее над другата психически, но засега изглежда, че и двете не се дават.

А какво, ако той си тръгне под ръка с някоя от вас и продължа да се боря за сърцето му? Ще го направя, да знаете!, закани се Елена на останалите, като им показа, че няма никакво намерение да се предава. Приемаш ли ме за конкуренция, зададе директен въпрос към Валерия тя.

За какво да приемам хора за конкуренция, които въобще не ме интересуват, изсъска в отговор тя.

В анонс за следващия епизод виждаме, че церемонията е обърната обратно – момичетата ще подаряват роза на Евгени, а той ще прави избора си дали да приеме или отхвърл

и. И изненадата е, че той отхвърля розата на Валерия и интригата се заплете.

Сега феновете на предаването се питат дали наистина е дошъл момента тя да си ходи или това е трик за вдигане на напрежението.

Съжалявам, но ще трябва да откажа, бяха думите на Евгени.

Случайно или не Валерия публикува видео в профила си в социалната мрежа озаглавено: „Излизам„.

И предположенията заваляха:

Супер,мога даже да предположа сценария. Евгени ще откаже розата на Валерия за да и даде роза той🤭😂 изненадаа.

АКО ЕВГЕНИ ВЗЕМЕ РОЗАТА НА НЯКОЯ, ТЯ ОСТАВА БЕЗ ТАКАВА И СИ ТРЪГВА. НАИВНИ СТЕ!

Много лесен и удобен начин да й каже чао.. Като й откаже розата, така спестява неудобството. Да си ходи тази злобна, високомерна, елементарна Валерия.

Момите предлагат розите, а той ги отказва. Накрая приема само на една от тях, а другите си оставят с рози. Тази без роза си тръгва, а другите си ги държат под възглавницата 🤣

Това със целувката и розата са някакви уловки. Както каза той веднъж, на война и в любовта няма правила, тази дето го целуне ще бъде най добре.

А колко до розата той отказва на тия дето остават, а на тази дето е вземе сигурно тя си тръгва така мисля аз!

Поредна изненада поднесе Евгени в романтичното риалити „Ергенът“. Зрителите не очакваха точно Боряна да напусне имението, а Поли, която все едно е там на почивка да продължава да стои. В снощният епизод момичетата си счупиха краката да бягат, за да могат да откраднат някоя и друга минута с него, а самата тя сякаш беше в друго предаване. И жертвата изненадващо за всички бе Боряна, макар и тя да разбра към края, че за да удължи престоя си трябва малко да се потруди.

Аз мисля, че Поли ще остане там даже и след края на предаването. До края на живота си ще стои там.

Тя е незабележима, никой не знае че е там

Важното е, че Поли продължава своята Ол инклузив почивка дори без да му се бута.

Как ще махнеш Боряна, а ще оставиш Поли????? Това същество е по-дразнещо и от безценното Вале

Ще я държи до последно за да си мислят всеки път, че нея ще изгони и да не дигат кръвно на всяка церемония

Само не разбирам защо държи Поли, един нормален разговор не е провел с нея.

Адски несправедливо беше този път решението му. Вътре остана една жена, която с нищо не доказа, че се интересува от Евгени. А именно Поли и накрая остави нея и изгони това нежно, и прекрасно момиче Боряна.

Много я харесвах. ❤️ Беше ми една от любимките.

Трябваше да е на финал с Елена и Мика. Които също са прелестни. 😊 Личеше си, че Боряна имаше големи чувства към него и той го е забелязал. Игра си с нея и накрая й вика „не позволявай никой да те използва“. Ами ти го направи.

Така Поли продължава да присъства тялом, дори подстрекава останалите да се борят за Евгени, точно като страничен наблюдател. Все в един момент ще си тръгне, защото и самото предаване е към своя край, но изглежда като че ли да има някаква мисия, което скоро ще се разбере.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!