fbpx
Hell's kitchen

Кадър БТВ и снимки профил инстаграм: Инстаграмът на Цвети от Хелс Китчън я разкри: Друг човек е

Най-малката участничка в готварското риалити Хелс кичън Цветомира от Враца е винаги в центъра на събитията. С наивността си забавлява всички, но сякаш на моменти преиграва, след като вижда ефекта върху околните.

В социалните мрежи Цвети е съвсем друга. Изпипан грим, добре отработени пози, красиви места, с нищо не се отличава дори от най-известните инфлуенсъри в интернет пространството.

Тя би се вписала чудесно и в Ергенът.

Да, директна е, устата изпреварва мозъка на моменти, но пък върви твърдо към целта си, да стане добър готвач. Това виждат зрителите от момичето, което ни забавлява от екрана.

Зрителите изказаха различни мнения за Цвети. Няакои много я харесват такава, каквато е, за други наивността и манталитета на девойчето им идва в повече.

Първосигнална….недообразована…. но открита и се справя добре…с голямо желание да се осъвършенства в професията си…..има хора с много дипломи и образование, но са прости и лоши хора…най важно е да е добър човек. .
А има ли желание всичко се научава….

Самата Цвети каза, че всъщност била много стеснителна, но като разбрала, че така й е спукана работата, се отворила. Та това поведение е продукт на съвсем правилното й разбиране за света, в който се е озовала: блей там, за да те регистрират останалите овце, че иначе ще те стъпчат, докато се юркат насам-натам под заплахата от овчарското куче.

„Хора добре ли сте, какво харесвате на това ограничено, невъзпитано, необразовано момиче, (и много хитро, а не първосигнално както пишат някои, това от мен) с грим все едно отива да кукерски маскарад“ и я изядоха с парцалите, така че това е нивото явно да гледащите, колкото си по-прост явно толкова си по „сладурски“.

Но като всяка млада дама, суетата за външния вид не й е чужда. В социалните мрежи Цвети е съвсем друга. Изпипан грим, добре отработени пози, красиви места, с нищо не се отличава дори от най-известните инфлуенсъри в интернет пространството.

Невинността, която лъха от екрана, отсъства в снимките в инстаграм.

Съвсем спокойно можеше да се яви и на кастинга на романтичното риалити „Ергенът“ и да се включи в надпреварата за сърцето на Евгени.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Цвети 👩🏻‍🍳 (@milenova646)

външна реклама


Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!