fbpx
Hell's kitchen

Кадър БТВ и снимки профил инстаграм: Инстаграмът на Цвети от Хелс Китчън я разкри: Друг човек е

Най-малката участничка в готварското риалити Хелс кичън Цветомира от Враца е винаги в центъра на събитията. С наивността си забавлява всички, но сякаш на моменти преиграва, след като вижда ефекта върху околните.

В социалните мрежи Цвети е съвсем друга. Изпипан грим, добре отработени пози, красиви места, с нищо не се отличава дори от най-известните инфлуенсъри в интернет пространството.

Тя би се вписала чудесно и в Ергенът.

Да, директна е, устата изпреварва мозъка на моменти, но пък върви твърдо към целта си, да стане добър готвач. Това виждат зрителите от момичето, което ни забавлява от екрана.

Зрителите изказаха различни мнения за Цвети. Няакои много я харесват такава, каквато е, за други наивността и манталитета на девойчето им идва в повече.

Първосигнална….недообразована…. но открита и се справя добре…с голямо желание да се осъвършенства в професията си…..има хора с много дипломи и образование, но са прости и лоши хора…най важно е да е добър човек. .
А има ли желание всичко се научава….

Самата Цвети каза, че всъщност била много стеснителна, но като разбрала, че така й е спукана работата, се отворила. Та това поведение е продукт на съвсем правилното й разбиране за света, в който се е озовала: блей там, за да те регистрират останалите овце, че иначе ще те стъпчат, докато се юркат насам-натам под заплахата от овчарското куче.

„Хора добре ли сте, какво харесвате на това ограничено, невъзпитано, необразовано момиче, (и много хитро, а не първосигнално както пишат някои, това от мен) с грим все едно отива да кукерски маскарад“ и я изядоха с парцалите, така че това е нивото явно да гледащите, колкото си по-прост явно толкова си по „сладурски“.

Но като всяка млада дама, суетата за външния вид не й е чужда. В социалните мрежи Цвети е съвсем друга. Изпипан грим, добре отработени пози, красиви места, с нищо не се отличава дори от най-известните инфлуенсъри в интернет пространството.

Невинността, която лъха от екрана, отсъства в снимките в инстаграм.

Съвсем спокойно можеше да се яви и на кастинга на романтичното риалити „Ергенът“ и да се включи в надпреварата за сърцето на Евгени.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Цвети 👩🏻‍🍳 (@milenova646)

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!