fbpx

Изхвърлят Петър от Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Изхвърлят Петър от Фермата

Петър може да излети от Фермата съвсем скоро.

Започна наддаването между феновете на селскостопанскити риалити „Фермата“, дали Петър ще изхвърчи при евентуална загуба на дуела между Канатица и Елбетица.

Той знае много добре, че при евентуална загуба има по-голям шанс да напусне надпреварата за стоте хиляди, тъй като изгуби доверието и подкрепата на дамите в отбора си.

Партньор му е Андрей, а двамата се изправят срещу Сергей и Кенан. Заклетите врагове Петър и Сергей се изправят един срещу друг в пряк двубой и това може да е последна битка за един от двамата участници.

Това е първият чисто мъжки двубой и битките не са никак леки, особено за Кенан на който ще се наложи да преминава през сложните висящи люлки.

За Петър е почти на живот и смърт да се пребори, да даде всичко от себе си за да победят, но дали Андрей мисли така ще видим.

Той е по-малко застрашения от изгонване, тъй като дамите нямат нищо против сервитьора.

Досега се движеше като сянка между тях, не противоречеше на никой, сприятели се с Жоро и застанаха на страната на бунта и подкрепиха девойките срещу авторитарното поведение на ПеПе.

Тъй че той ще си изиграе игрите много спокойно и без да се напъва особено.

Като че ли по-симпатичен на зрителите е отбор Канатица и превез имат положителните коментари и подкрепа за тях.

Но за сметка на Елбетица ,Канатица са по задружни и няма такива интриги както в Елбетица .И там ;интригите ги прави един единствения философ „Пепе“ ! И мъжете и жените вече го разбраха и жените взеха всичко в своите ръце!

Дано Канатица са победили,може и с малко…но победа!

Успех Кенан и Сергей , много хора се надяваме , че сте спечелили 🍀

Това никак не е без значение за участниците и кой какво е показал пред зрителите, тъй като точно те имат последната дума за определяне на най-достойния за голямата награда от 100 000 лв.

Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!