fbpx

Изхвърлят Петър от Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Изхвърлят Петър от Фермата

Петър може да излети от Фермата съвсем скоро.

Започна наддаването между феновете на селскостопанскити риалити „Фермата“, дали Петър ще изхвърчи при евентуална загуба на дуела между Канатица и Елбетица.

Той знае много добре, че при евентуална загуба има по-голям шанс да напусне надпреварата за стоте хиляди, тъй като изгуби доверието и подкрепата на дамите в отбора си.

Партньор му е Андрей, а двамата се изправят срещу Сергей и Кенан. Заклетите врагове Петър и Сергей се изправят един срещу друг в пряк двубой и това може да е последна битка за един от двамата участници.

Това е първият чисто мъжки двубой и битките не са никак леки, особено за Кенан на който ще се наложи да преминава през сложните висящи люлки.

За Петър е почти на живот и смърт да се пребори, да даде всичко от себе си за да победят, но дали Андрей мисли така ще видим.

Той е по-малко застрашения от изгонване, тъй като дамите нямат нищо против сервитьора.

Досега се движеше като сянка между тях, не противоречеше на никой, сприятели се с Жоро и застанаха на страната на бунта и подкрепиха девойките срещу авторитарното поведение на ПеПе.

Тъй че той ще си изиграе игрите много спокойно и без да се напъва особено.

Като че ли по-симпатичен на зрителите е отбор Канатица и превез имат положителните коментари и подкрепа за тях.

Но за сметка на Елбетица ,Канатица са по задружни и няма такива интриги както в Елбетица .И там ;интригите ги прави един единствения философ „Пепе“ ! И мъжете и жените вече го разбраха и жените взеха всичко в своите ръце!

Дано Канатица са победили,може и с малко…но победа!

Успех Кенан и Сергей , много хора се надяваме , че сте спечелили 🍀

Това никак не е без значение за участниците и кой какво е показал пред зрителите, тъй като точно те имат последната дума за определяне на най-достойния за голямата награда от 100 000 лв.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!