fbpx
Hell's kitchen

кадри Нова телевизия: Изгоненият от шеф Ангелов Васко и си го върна: Удари го по най-слабото място.

А то е сравнението с шеф Токев.

Васил изпадна от последната финална шестица в „Хелс Китчън“ и веднага на следващата сутрин се озова при Гала.

Той каза това, което не можа да се чуе от крясъците на шеф Ангелов  в предаването.

Той призна, че да получи черна куртка и да стигне толкова напред във формата го е направило щастлив.

Заради това, към края се е отпуснал, от една страна, защото е усетил, че се представя добре.

А от друга – защото е осъзнал, че не може да се справи със силната професионална конкуренция.

Васил не е готвач, а ресторантьор. Той обаче е амбициозен и обича конкуренцията.

Затова преди да влезе в Хелс Китчън, решил да посети професионален „треньор“, за да го подготви. Така той се озовал в кухнята на шеф Андре Токев. Той пък го приел радушно за чирак.

Подготовката с екипа на шеф Токев била страшно полезна за Васил.

Атмосферата в тази кухня нямала нищо общо с „ада“ на шеф Ангелов.

„Там не се викаше, не се крещеше, нямаше никакви такива неща“, изтъкна Васил.

В зрителите не остана и съмнение, че ресторантьорът предпочита работата със шеф Токев.

Отпадналият от надпреварата разказа, че не е бил много готов за социалната игра в риалити шоуто, за изолацията и за това да прекарваш цялото време с хора, с които хем трябва да работиш в екип, хем са ти люта конкуренция.

Васил призна, че негови близки са се притеснили от някои негови твърде остри реакции, но подчерта, че който не е бил Хелс Китчън, не знае какво е напрежението там.

„Много пъти съм чувал: „Мечтая да имам собствен ресторант“. Това е лесно – въпросът е ресторантът да просперира и да радва клиентите. Защото това, което правим, е малко или много изкуство“, заяви Васил пред Гала.

Той направил първото си заведение в Китен на 22 години, като взел голям кредит, просто защото не харесвал шефът му да му крещи. Успял да изплува от това изпитание доста трудно, призна Васил. Сега обаче бизнесът му върви успешно, призна той и обяви, че само да мине абитуриентския бал на Цвети от Хелс Китчън, на който е обещал да отиде, ще замине за морето и ще отвори ресторанта за новия сезон.

Блиц Новини
Семейство Кадиеви превземат „Аз обичам България“

Кадри БТВ От БТВ обещават, че ни очаква един от най-веселите епизоди на „Аз обичам България“, в който участие ще вземат мама Катя – Катерина Евро, която ще подкрепя сина си и капитан на отбора Сашо Кадиев. Към тях се присъединява не по-малко колоритна личност, а именно шеф Александър Таралежков …

Блиц Новини
Дават пенсиите за май по-рано

Депутатите зарадваха най-бедните пенсионери за Великден. Те гласуваха хората, намиращи се под прага на бедност, тоест с пенсия до 526 лв., да получат по 100 лева Великденска добавка. Предложението на няколко пъти бе променяно, като сумата се колебаеше между 75 лв и 100 лв. В крайна сметка щедро се спряха …

Блиц Новини
Доброволци помагат на екипа на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Социално значимото предаване „Бригада нов дом“ набира все по-голяма популярност. Помощта, която оказват от бригадата на семейства, които не могат да си позволят нормална жизнена среда е безценна за семействата избрани да я получат. Вече видяхме многодетни семейства, както и самотни майки, отглеждащи сами децата си и радостта …

error: Content is protected !!