fbpx
Hell's kitchen

кадри Нова телевизия: Изгоненият от шеф Ангелов Васко и си го върна: Удари го по най-слабото място.

А то е сравнението с шеф Токев.

Васил изпадна от последната финална шестица в „Хелс Китчън“ и веднага на следващата сутрин се озова при Гала.

външна реклама

Той каза това, което не можа да се чуе от крясъците на шеф Ангелов  в предаването.

Той призна, че да получи черна куртка и да стигне толкова напред във формата го е направило щастлив.

Заради това, към края се е отпуснал, от една страна, защото е усетил, че се представя добре.

А от друга – защото е осъзнал, че не може да се справи със силната професионална конкуренция.

Васил не е готвач, а ресторантьор. Той обаче е амбициозен и обича конкуренцията.

Затова преди да влезе в Хелс Китчън, решил да посети професионален „треньор“, за да го подготви. Така той се озовал в кухнята на шеф Андре Токев. Той пък го приел радушно за чирак.

Подготовката с екипа на шеф Токев била страшно полезна за Васил.

Атмосферата в тази кухня нямала нищо общо с „ада“ на шеф Ангелов.

„Там не се викаше, не се крещеше, нямаше никакви такива неща“, изтъкна Васил.

В зрителите не остана и съмнение, че ресторантьорът предпочита работата със шеф Токев.

Отпадналият от надпреварата разказа, че не е бил много готов за социалната игра в риалити шоуто, за изолацията и за това да прекарваш цялото време с хора, с които хем трябва да работиш в екип, хем са ти люта конкуренция.

Васил призна, че негови близки са се притеснили от някои негови твърде остри реакции, но подчерта, че който не е бил Хелс Китчън, не знае какво е напрежението там.

„Много пъти съм чувал: „Мечтая да имам собствен ресторант“. Това е лесно – въпросът е ресторантът да просперира и да радва клиентите. Защото това, което правим, е малко или много изкуство“, заяви Васил пред Гала.

Той направил първото си заведение в Китен на 22 години, като взел голям кредит, просто защото не харесвал шефът му да му крещи. Успял да изплува от това изпитание доста трудно, призна Васил. Сега обаче бизнесът му върви успешно, призна той и обяви, че само да мине абитуриентския бал на Цвети от Хелс Китчън, на който е обещал да отиде, ще замине за морето и ще отвори ресторанта за новия сезон.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!