fbpx

Изгоненият от Хелс китчън Георги става преподавател

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

Участниците в настоящият сезон на Хелс китчън оредяват все повече, колкото напредва предаването. Синият отбор намаля след изгонването на Георги, който направи редица грешки на вечерна резервация. Въпреки солидния си предишен опит се срина след среща със семейството си. Самият Георги сподели, че е готвил за някои от най-известните хора в света, включително и английската кралица. Готов е на всичко в името на отбора и на победата, но трудно се разбира с „арогантни магарета“.​ Дали това му изяде главата не е ясно, но е факт, че е вън от кухнята на Ада.

Много зрители възроптаха срещу неговото изгонване, като според тях има други, които е трябвало досега да напуснат, но все още са там.

Жалко ! Даде втори шанс на Чоткин и Никол , а те не са по-добри от Георги ! Георги заслужаваше да е на финала ! Само защото тази вечер не се справи , не заслужаваше да си тръгне ! Още от първия ден играеше и се бореше честно … Не трябваше да си тръгва той ..

Аз много го харесвам Георги, не само добър готвач а и много интелигентен! Да си ходи при прекрасната дъщеричка

Изгонването му беше нечестно… 😧На едни се дават много шансове, а на други изобщо.

Един достоен участник и мой фаворит беше изваден от играта,за сметка на някои палячовци… което е доста обидно!

Пак си тръгна можещ човек…Все едно искам да гледам Ролан Гарос, но вместо това играчите за първи път хващат ракета… Еми не, посредствеността не винаги е удоволствие да се гледа. Дори да е с огромни джуки.

Участието му обаче му е донесло ползи както се очакваше. Георги си мечтаел да преподава, сподели той пред Гала и тази възможност му се отваря. От есента той става преподавател в университет. За отношенията си с Чоткин сподели, че това, което е било вътре е малко изкривено заради средата, в която са поставени. Истинските такива ще развият след като и Чоткин напусне предаването.

Hell's kitchen
Войната между Бони и Гърдева продължава и след края на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Както феновете на кулинарното шоу Хелс китчън знаят двете дами фолк певицата Бони и психотерапевтката и участничка в „Ергенът“ Александра Гърдева бяха в непрекъснат конфликт. Въпреки, че Бони опитваше да се прави на жертва виждаше се, че Алекс имаше поводи да й се ядоса. Бони сподели, че …

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Hell's kitchen
Чоткин вдига сватба, шеф Ангелов кум

Бих желал да ви поканя за кум шеф, обърна се Чоткин към Ангелов. Ние тук се запознахме, вие сте причината да сме семейство. Така най-добрият готвач освен с титла, чек за 100 000 лв, жена, се сдоби и с кум за сватбата си.   В студиото на подкаста гостува и …

error: Content is protected !!