fbpx

Изгонената Евгения от „Ергенът“ измъчи Диана Любенова

Блиц Новини

Кадри БТВ

Една от напусналите тази седмица е Евгения Миланова, момиче, което стоеше в страни от конфликтите и може да се каже, че много зрители дори не почувстваха присъствието й в „Ергенът“.
Евгени, пожелавам ти да избереш най-подходящата жена за теб. С тези думи тя се сбогува с останалите участнички и с пианиста. Двамата нямаха никакви допирни точки по време на престоя й вътре.

Още от самото начало усетих приятелска енергия от някои от момичетата и реших да изградя отношения с тях. Не желая да влизам в конфликти и затова не бях активна. Не мога да изразя мнение за това кой с кого се кара.

Така обясни тя пасивното си поведение спрямо Евгени и явно нейната цел не е била да си намери мъж, по скоро да разнообрази ежедневието си. Това се случи, близо месец си прекара чудесно в красиво имение с чудесни рокли, вечерни коктейли и както казва тя приятелство, изградено по време на престоя й вътре.

С Евгени нямах никакво общуване, не се стремих да го опозная. Той е мило момче, това мога да кажа за него.

На въпросите отговаряше лаконично и обрано, чак мъка за водещата, която опита да я предразположи и да се получи някакъв разговор.

Ще спечели момичето с което си пасват, аз не бях сред тях.

Пожелавам на момичетата да се забавляват.

Това че мина като сянка през предаването констатираха и зрителите.

Това момиче май беше избрано само за статистка в предаването,нито гласа и чухме,нито в епизодите я забелязахме.

Една по една… тези от „по-живописните“ си тръгват. Имам усещането, че накрая ще останат онези които най-малко сме гледали (тихичките и скромничките-ако въобще има такива там😉).

Най-безличната участничка…

Даже не съм сигурна и как се казва . Толкова статична ми беше

Мен си ме кефи.
Тъпо ми е, че напуска предаването, но между нея и Евгени нямаше химия. 😀
Искаше ми се да видя повече от Евгения…

Тъкмо почнах да я харесвам, защото е мила и добра и не е нахална.

 

С голяма мъка Диана Любенова успя да изкопчи някое и друго изречение от момичето и набързо приключи интервюто с нея. Както и да я подхващаше, удряше на камък. Всички отговори бяха супер лаконични, може да се каже с „да“ или „не“.

Блиц Новини
Семейство Кадиеви превземат „Аз обичам България“

Кадри БТВ От БТВ обещават, че ни очаква един от най-веселите епизоди на „Аз обичам България“, в който участие ще вземат мама Катя – Катерина Евро, която ще подкрепя сина си и капитан на отбора Сашо Кадиев. Към тях се присъединява не по-малко колоритна личност, а именно шеф Александър Таралежков …

Блиц Новини
Дават пенсиите за май по-рано

Депутатите зарадваха най-бедните пенсионери за Великден. Те гласуваха хората, намиращи се под прага на бедност, тоест с пенсия до 526 лв., да получат по 100 лева Великденска добавка. Предложението на няколко пъти бе променяно, като сумата се колебаеше между 75 лв и 100 лв. В крайна сметка щедро се спряха …

Блиц Новини
Доброволци помагат на екипа на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Социално значимото предаване „Бригада нов дом“ набира все по-голяма популярност. Помощта, която оказват от бригадата на семейства, които не могат да си позволят нормална жизнена среда е безценна за семействата избрани да я получат. Вече видяхме многодетни семейства, както и самотни майки, отглеждащи сами децата си и радостта …

error: Content is protected !!