fbpx

Изгонената Евгения от „Ергенът“ измъчи Диана Любенова

Блиц Новини

Кадри БТВ

Една от напусналите тази седмица е Евгения Миланова, момиче, което стоеше в страни от конфликтите и може да се каже, че много зрители дори не почувстваха присъствието й в „Ергенът“.
Евгени, пожелавам ти да избереш най-подходящата жена за теб. С тези думи тя се сбогува с останалите участнички и с пианиста. Двамата нямаха никакви допирни точки по време на престоя й вътре.

Още от самото начало усетих приятелска енергия от някои от момичетата и реших да изградя отношения с тях. Не желая да влизам в конфликти и затова не бях активна. Не мога да изразя мнение за това кой с кого се кара.

Така обясни тя пасивното си поведение спрямо Евгени и явно нейната цел не е била да си намери мъж, по скоро да разнообрази ежедневието си. Това се случи, близо месец си прекара чудесно в красиво имение с чудесни рокли, вечерни коктейли и както казва тя приятелство, изградено по време на престоя й вътре.

С Евгени нямах никакво общуване, не се стремих да го опозная. Той е мило момче, това мога да кажа за него.

На въпросите отговаряше лаконично и обрано, чак мъка за водещата, която опита да я предразположи и да се получи някакъв разговор.

Ще спечели момичето с което си пасват, аз не бях сред тях.

Пожелавам на момичетата да се забавляват.

Това че мина като сянка през предаването констатираха и зрителите.

Това момиче май беше избрано само за статистка в предаването,нито гласа и чухме,нито в епизодите я забелязахме.

Една по една… тези от „по-живописните“ си тръгват. Имам усещането, че накрая ще останат онези които най-малко сме гледали (тихичките и скромничките-ако въобще има такива там😉).

Най-безличната участничка…

Даже не съм сигурна и как се казва . Толкова статична ми беше

Мен си ме кефи.
Тъпо ми е, че напуска предаването, но между нея и Евгени нямаше химия. 😀
Искаше ми се да видя повече от Евгения…

Тъкмо почнах да я харесвам, защото е мила и добра и не е нахална.

 

С голяма мъка Диана Любенова успя да изкопчи някое и друго изречение от момичето и набързо приключи интервюто с нея. Както и да я подхващаше, удряше на камък. Всички отговори бяха супер лаконични, може да се каже с „да“ или „не“.

външна реклама


Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!