fbpx

Изчезна Жулиен Костадинов на 29 години

Новини
реклама

29- годишният Жулиен Костадинов от Царево е в неизвестност от 23 март. Брат му Николай се обърна към с молба за съдействие, пише „Топ новини“. Молим всеки от читателите ни, който забележи млад мъж, отговарящ на описанието, да се свърже с Николай (на 0883/ 316140) или с нас.

Жулиен е висок 175 см, със слабо телосложение, леко прегърбен с черна права коса и тъмни очи. Страда от психическо разстройство. Излязъл е от вкъщи с черна връхна дреха, сив анцуг и сини маратонки. Без пари, документи или телефон.

Няколко дни след изчезването му е бил забелязан в Царево, но близките му не са успели да го открият. Полицията се е отзовала на няколко сигнала от граждани, но без резултат.

реклама

Последната информация, с която разполагат близките му, е че млад мъж, приличащ на него, е видян в София. По-конкретно по маршрута на автобус 102, около депото на ул. „Житница“. Контрольорка от градския транспорт го е познала от разпространената от полицията снимка.

Ако разполагате с каквато и да е информация можете да се обадите и на телефон 112 или да съобщите в най-близкото районно полицейско управление.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Дойче веле: Водещ експерт прогнозира: Вирусът изчезва до идната есен

реклама Снимка pixabay Професор Александър Кекуле сподели своя “работна хипотеза” за това кога пандемията ще приключи: “Ограничаването на заразата ще стане видимо за общество чак между април и юни, след като в началото на годината или най-късно през януари ще започнем да ваксинираме рисковите групи в старческите домове в Германия”, …

Новини
Ева Веселинова обяви щастливо събитие, ще става майка на близнаци

реклама Снимка профил инстаграм Това сподели самата тя с последователите си в профила си в инстаграм. От снимката личи, че щастливото събитие не е далеч. „Най-хубавият подарък тази година – вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен …

Новини
Галерия: Борисов готви чистка в редиците на ГЕРБ, Караянчева и Пламен Нунев на мушката

реклама Снимка профил ФБ Радикалните промени в партията се налагали заради непоносимостта на хората към някои от популярните муцуни в партията. Част от набелязаните присъстват в последните няколко парламента и събират повече негативи, отколкото позитиви. Сред тях били и хора, считани за едни от най-приближените до премиера, пише в новия …