fbpx

Ивет Лалова: Най-голямата ми мечта е в моите ръце

Блиц Новини

Кадри БТВ

Най-добрата ни лекоатлетка Ивет Лалова съвсем наскоро стана майка. За безкрайното щастие след раждането на малкия Тиаго тя споделя в „Преди обед“.

Ден 42. На 24 април се роди синът на Ивет Лалова и Симоне Колио. Днес, 42 дни по-късно, топ спринтьорката ни говори  за вълнението да бъдеш майка, за липсата на сън, за рождения си ден и за най-ценния подарък.

Свалям шапка на всички майки на новородени и най-вече на тези с повече от едно. В момента си давам сметка колко усилия изисква това.

Много добре се чувствам, много сме развълнувани със Симоне. Бебето е много добро, буди си само, за да яде. Лукс и късмет. Всичко се пренареди. Появата на това малко същество промени и преобърна целия ни живот, не крие вълнението си Ивет в разговора с Деси Стоянова и „Преди обед“.

Имахме късметът да уцелим добро бебе, което в една голяма част през нощта спи. Появата на това малко същество промени целия ни живот.

Заедно се грижим за Тиаго, Симоме е много активен. Много дълго планирахме живота си след появата на бебето, както и цялото лято. Имаме работни ангажименти, които не спират.

Опитваме се да осъвместим атлетиката, стадиона заедно с нашето бебе е невероятно и за мен това е сбъдната мечта.

Ивет сподели, че няма намерение да налага на детето си какъв да бъде. Единствено желанието й е да порасне един добър човек и сам да си избере съдбата.

Не исках да го крия от феновете и последователите си. Вярвам, че всички те ни мислят доброто. Получаваме безкрайни поздравления и изключително много комплименти.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!