fbpx

Ивет Лалова: Да бъда майка е най-голямото щастие

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Голямата наша лекоатлетка Ивет Лалова съвсем скоро официално съобщи, че със съпруга си Симоне очакват първата си рожба и тя е на крилете на щастието, тъй като това е едно дългоочаквано събитие в нейния живот.

И аз, и Симоне много искаме каквото и да е бебе и за нас полът е от второстепенно значение.

Лалова сподели още, че се очаква детето им да бъде зодия Телец, каквато е самата тя.

Ще се съберем трима рогати у дома, защото Симоне е зодия Козирог и ще бъде много интересно, пошегува се тя. Всички са много щастливи и развълнувани и с нетърпение очакваме бебчето. Предупредих майка ми да тренира бягане за да може да го гони.

Годината за мен беше прекрасна и много щастлива. Бих искала в нея да оставя лошите новини и всичко, което ни натъжаваше и ни е карало да се притесняваме накъде върви този свят, тези войни, които ни заобикалят, сподели още Лалова.

Тя пожела всички да влезем в 2024 година усмихнати и позитивни, както и да ни се случат много хубави неща, точно заради това е избрала в края на годината да съобщи щастливата новина.

Избягвам да се натоварвам с лоши новини, затова и филтрирам това, което достига до мен, още повече сега.

Нека да бъдем здрави, дано новата година да бъде благосклонна и хубава. Тя е високосна, олимпийска – което в нашия вечно спортен свят означава много, каза още най-бързата жена, но и сподели, че в този период й липсва спорта, адреналина, краката да треперят преди старта.

В началото на своята бременност бях по-спокойна, исках всичко да е наред с бебето и да не прекалявам, но сега правя много леки тренировки с позволение на докторите, които ме следят. За мен е важно да се раздвижвам, така се чувствам здрава.

Така завърши вечно усмихната и лъчезарна Ивет и с пожелание за много здраве на всички.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!