fbpx

Иван и Андрей свалиха картите: Не ни интересува кой печели “Фермата”

Блиц Новини

кадри Инстаграм/Иван и Андрей, bTV

Телевизионните водещи и продуценти Иван и Андрей направиха двойно интервю, в което отговарят на въпросите на своите последователи в Инстаграм. Всеки от тях поотделно отговори на най-различни въпроси са кариерата и живота им.

Един от най-острите въпроси беше дали смятат, че са обективни като водещи и самите продуценти свързаха питането с обвиненията, че риалитито “Фермата” е нагласено и самите те манипулират кой да е победител.

“Искрено, искрено не ни интересува кой ще спечели “Фермата”, заяви директно Андрей Арнаудов. Той призна, че със шегите си понякога може и да са злепоставили някой участник, но това е просто заради емоцията.

Иван Христов пък каза, че според него такова нещо, като обективност на един човек, просто е невъзможно. “Но сме били винаги искрени с публиката, и в големите простотии, и в големите признания”, подчерта актьорът.

Иван и Андрей разкриха коя е следващата им голяма амбиция – да продуцират пълнометражно кино и телевизионни сериали. Те не навлязоха в големи подробности, но от думите им стана ясно, че киното за тях е толкова важно, колкото и кампанията за връщане на българите от чужбина.

След като напоследък и двамата взеха да пускат снимки от фитнеса, Иван и Андрей признаха, че не водят особено здравословен живот, но все пак са по-добре, отколкото преди 20 години. Единствената разлика е, че сега Иван не пие. “Спортът и алкохолът за най-бързите начини за сваляне на стреса”, обясни от свое има Андрей и добави, че се сарае по-често да се успокоява с упражнения, отколкото с чашката.

външна реклама


Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!