fbpx
БГ звезди

кадри Инстаграм/Иван и Андрей: Иван и Андрей се скараха

Това, че продуцентското дуо Иван и Андрей имат общ профил в Инстаграм, понякога създава неудобства.

Международният ден на жената 8 март се превърна в повод за такова и показа, че макар и близки приятели, двамата имат коренно различни позиции по някои въпроси.

Разграничението, кой от тях почита 8 март и кой не, се прояви, след като Иван Христов публикува снимки с любимите си жени – жена си и майка си.

Той много емоционално изрази почитта си, като даже пусна дори детска снимка на половинката си Ирина Тенчева, която май би била по-подходяща за 1 юни.

„Моето момиче, моят приятел, моята жена. Честит празник“, написа Иван в социалната мрежа като коментар към мини галерията. Детската усмивка на актьора пък казва всичко за чувствата му към майка му.

В последствие обаче Андрей Арнаудов взе думата и общо взето заклейми 8 март като идеологизиран комунистически празник. „Може и да ви изненада, но ние с Иван не сме един и същи човек. Например той празнува 8 март, а аз – не!“, изгаври се с емоционалните публикации на колегата си Андрей.

Той разказа, че баба му и майка му никога не са харесвали 8 март, даже по времето на социализма, когато това наистина беше голям празник. Още тогава те му обяснили причините. Така, още от детството си Арнаудов явно е развил непоносимост към датата.

Андрей обясни, че няма да подари цветя на жена си днес, защото предпочита да го прави във всеки друг ден в годината. Той се извини и на жените, които няма да поздрави на 8 март и ги призова да не му се сърдят за това. Все пък, макар и с очевидно неудоволствие, Арнаудов пожела честит празник на тези жени, които днес са щастливи и поддържат традицията на женския празник.

Блиц Новини
Рачков хвърли бомбата: Алекс Раева е новата Мария Игнатова

кадри Нова телевизия: Рачков хвърли бомбата: Алекс Раева е новата Мария Игнатова Последният епизод на шоуто “С Рачков всичко е възможно” показа на практика, че жените могат да имат много пиперлив език, ако бъдат провокирани. Предният път, когато на гости бяха такива класици на емоционалните словесни изблици като Христо Стоичков …

Блиц Новини
Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи

кадри bTV: Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи На водещия на “Стани богат” Михаил Билалов понякога никак не му е лесно. Особено тежко става положението, когато срещу него седне симпатична жена, която обаче даже не може да се усети, че получава помощ от него. Точно това се случи …

Блиц Новини
Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева

Кадър БТВ: Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева Противно на всеобщото мнение, че миските са разглезени красиви жени, занимаващи се единствено със себе си Нанси показа, че далеч не всички са такива. Може би никой във Фермата по БТВ не очакваше да …

error: Content is protected !!