fbpx

Иван и Андрей се изложиха от летището в Германия

БТВ

Кадри ФБ/Фермата

Освен всичко това, което виждаме всяка вечер на екран от аграрното предаване „Фермата“, много моменти остават скрити от зрителите и тук идва рубриката на Мирон наречена „Фермата зад кадър“. В социалната мрежа той пусна пост, в който зрителите могат да задават вълнуващите ги въпроси относно предаването. Много от тях бяха свързани с отношенията между фермерите, бъдещето на предаването и много идеи какви участници да влязат. На някои от многобройните питания Иван и Андрей отговориха от летището в Мюнхен.

външна реклама

През цялото време, докато Мирон ги интервюира, Иван усърдно си ровеше в устата, може би да извади нещо, на което мястото не е там.

Нали не е тъпо, че през цялото време Иван си чистеше зъба, не му спести конфузната ситуация Андрей.

И не е само това, зрителите имат забележки към двамата по отношение на воденето на предаването.

Здравей Мирон, бих искал да задам следния въпрос : за толкова години, защо не научите Иван и най-вече Андрей да произнасят правилно думата „седмицата“? Не е толкова трудно, а те ползват въпросната дума по 7-8 пъти на предаване и всеки път чуваме „сеницата“, „сенцата“ и тем подобни.
Благодаря за разбирането, смятам, че предаване като вашето с претенции да „сее българщина“ би трябвало да обръща повече внимание на правоговора.

Мирон, мисля, че трябва да изведете ИВАН за преглед при ПСИХИАТЪР, не е добре с главата това момче!
Не пренебрегвайте знаците, защото лудостта му може да ескалира, а на нас зрителите не ни се гледа този намръщен, зъл и мразещ всичко и всички индивид!

 

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!